Annonce
Ugeavisen Vejle

Sig Kuga til fornuftens bil

- Prisnedslaget betyder, at vi har solgt 27 styk. Og nedsættelsen på de nævnte 100.000 kroner har for alvor fået private til at se nærmere på bilen, siger Jonas Krogh fra Bøje & Brøchner. Foto: Flemming Larsen

Det er ikke hver dag man sparer 100.000 kroner. Det er tilfældet med Ford Kuga Vignale - det nyeste medlem af Fords Vignale-familie, der med afgiftsnedsættelse og tilbud fra importøren lander på godt 400.000 kroner.

Annonce

Motor: Det er hårdt at vende tilbage til ens egen bil, efter at have kørt rundt i nogle dage i en Ford Kuga Vignale.

Nuvel, jeg er selv godt kørende, men for at sætte fokus på regeringens afgiftsnedsættelser på biler med sikkerhedsudstyr og komfort, prøvekørte jeg forleden det nyeste medlem af Fords Vignale-familie, og som jeg efterfølgende sagde til forhandleren: Man bliver lidt afhængig af, at man tager en Ford Kuga Vignale på, forstået på den måde, at bilen er behagelig at stige ind i.

Prisen på godt 500.000 kroner for Vignalen, er for mange af os private købere urealistisk.

Men med afgiftsnedsættelsen og tilbuddet fra importøren, der får prisen på bilen med metallak, de bløde lædersæder, navigationssystem og Sony-lydanlæg, semiautomatisk p-assistent, håndfri adgang/start med sensorstyret bagklap, bixenon-forlygter og andet udstyr, til at lande på godt 400.000 kroner giver det pludselig mening.

Samtidig bliver man også hurtigt afhængigt af automatgear.

Ford Kuga Vignale er et direkte resultat af den voksende trend med luksus-SUV?er. Foto: PR Foto
Annonce

Godt gang i salget

- Prisnedslaget betyder, at vi har solgt cirka 27 styk. Og nedsættelsen på de nævnte 100.000 kroner har for alvor fået private til at se nærmere på bilen, siger Jonas Krogh fra Bøje & Brøchner.

Han nævner, at Ford Kuga Vignale er et direkte resultat af den voksende trend med luksus-SUV'er.

- Vi ser samtidig et stort potentiale i at udvide den øvre del af vores produktportefølje og samtidig tilbyde særlige og skræddersyede services, som kan leve op til de voksende krav, som vores kunder stiller, siger Jonas Krogh.

Bilen er rummelig, og man bliver hurtigt afhængigt af udstyret. Foto: PR Foto
Annonce

Støjsvag og fornuftig bil

Ford Kuga Vignale udmærker sig derudover ved dens rummelighed, at den er støjsvag og sikkerhedsmæssigt er i en klasse for sig.

En anden smart detalje, hvis man engang imellem overlader bilen til ens bedre halvdel, er, at man kan forprogrammere ens egne sæde og spejl-indstillinger. Derudover kan ens medpassager bruge bilens touchskærm, mens navigationen på instrumentpanelet stadig viser føreren vej.

Endelig har man et fint overblik, fordi man som nævnt sidder højt i bilen.

- Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at min næste investering på bilfronten bliver en SUV'er.

Sæderne er nemme at lægge ned, og pludselig er der masser af plads. Foto: PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce