Annonce
Ugeavisen Vejle

Sind-kursus skal hjælpe pårørende

Tovholdere/pårørende (fra venstre i billedet): Diana Bennedbæk, Hanne Mähl og Judith Pedersen, Sind Vejle. PR-foto: Flemming Leer Jakobsen
Annonce

Vejle: En ny række kurser tilbydes nu i Sind Vejle til pårørende til syge. Pårørende er ofte mere optaget af at gøre noget for den syge end at passe på sig selv, og for tredje gang udbyder Sind Vejle nu et kursus med værktøjer efter peer-to-peer-konceptet.

Sind Vejle har tilrettelagt et forløb, hvor pårørende møder andre pårørende - peer-to-peer - og får inspiration, indsigt, nye værktøjer og fornyet energi til at håndtere den udfordrende livssituation.

- Mange oplever, at det kan være svært og meget udfordrende at være tæt på et menneske med psykisk sårbarhed. Som pårørende har man brug for adgang til støtte for at skabe sig et godt hverdagsliv og dermed forebygge mistrivsel, ensomhed og egen psykisk sårbarhed i form at stress, angst og depression, siger Sind Vejle i en pressemeddelelse.

Fokus i kurset vil være på den pårørendes eget håb, selvbestemmelse og muligheder i forhold rollen som pårørende til en person med psykisk sårbarhed eller sygdom.

Kurset begynder 29. september, og tilmelding er nødvendig. Der er plads til otte på holdet. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Efterårsbio i Byens Hus

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Dråben, der stadig fylder

Annonce