Annonce
Ugeavisen Vejle

Skæbnen er bestemt på forhånd: Maja ved hvad der sker i dit liv

Maja Svensk giver clairvoyant-vejledning i Vejle med tarotoplæg til dem, som søger afklaring i karrieren, kærlighedslivet, parforholdet og arbejdslivet, og ved efter kort tid sammen med dig, mere om dig end du selv vidste. Foto: Flemming Larsen
Maja Svensk lever af at lægge tarot-, engle- og orakelkort med en mangfoldighed af symboler, farver og tegninger, men vores liv kommer også som beskeder til den spirituelle kvinde på fjerdesalen i midtbyen.

Vejle: "Jeg havde tænkt mig at komme et kvarter for sent, men det ville du jo have vidst".

Min replik får Maja Svensk til at slå en varm og hjertelig latter op. Den spirituelle kvinde foran mig lever af at lægge tarot-, engle- og orakelkort med en mangfoldighed af symboler, farver og tegninger, men vores liv kommer også som beskeder til hende.

Clairvoyant Maja Svensk

Maja Svensk giver clairvoyant-vejledning i Vejle med tarotoplæg til dem, som søger afklaring i karrieren, kærlighedslivet, parforholdet, arbejdslivet, Klienterne får en session, der skaber klarhed og fortæller, om de er på rette vej i livet.

Hun gør brug af tarot, engle og orakelkort,  som er med til at danne et billede af de beskeder som er til klienten. Kortene viser altid et her og nu billede af det sted, klienten står i livet, og hvis man efterfølgende træffer at gå en bestemt vej, vil kortene også ændre sig.

En session varer 45 min til 60 minutter, der er mulighed for at stille spørgsmål løbende. Klienten kan også bestille en mini-session, hvor der trækkes fire kort. Ved mini session får man belyst ét emne.

Maja Svensk har klinik i Orla Lehmannsgade 5, 4. sal.

For selv om hun som yngre flyttede til Odense, og her tog en uddannelse som multimediedesigner og digital konceptudvikler, vidste Maja Svensk godt, at det ikke var det hun skulle leve af i sit voksne liv. Heller ikke selv om hun de seneste otte år har arbejdet som grafisk designer.

Annonce
Maja Svensk bruger blandt andet tarot-, engle- og orakelkort, når hun taler med sine klinter i klinikken på fjerdesalen i Orla Lehmannsgade 5. Foto: Flemming Larsen

Pigen fra landet

- Jeg er vokset op på en gård ved Ågård. Gården er fra 1850, og når jeg som barn kiggede ud af vinduet, så jeg engang imellem skikkelser på gårdspladsen. Jeg kunne se deres ansigter, så allerede dengang modtog jeg beskeder, forklarer Maja Svensk, der langt senere besluttede sig for at tage et forløb inden for clairvoyance og tarot-, engle- og urakelkort.


Clairvoyance flytter din bevidsthed, så du står stærkere og tager imod dine udfordringer med fornyet energi.

Maja Svensk


Maja Svensk blev her bekræftet i, at hun udover at modtage beskeder også kunne se ting, andre ikke kunne se.

Annonce

Et tabubelagt emne

Den spirituelle kvinder erkender, at clairvoyance og kortene tidligere var tabubelagt: Hvad siger den åndelige verden om spiritualitet og om det, at være spirituel og have clairvoyante evner og kunne lægge kortene på bordet?

- På et tidspunkt talte jeg med en bekendt, jeg aldrig tidligere havde fortalt om min spiritualitet og mine kort. Jeg tænkte, at måske vil vedkommende aldrig tale med mig mere, men det modsatte skete. Min bekendte interesserede sig også for emnet.

- Det handler om at skabe et sprog til den åndelige verden nemlig for at kunne få de beskeder, jeg skal give videre til mine klienter, siger Maja Svensk, der med sine beskeder og sine kort er glad for at kunne give beskeder til sine klinter om, hvilken vej de skal gå.

- De kommer til mig med en udfordring, det kan være jobmæssigt eller i deres kærlighedsliv. De kommer for igen at komme i balance med sig selv og finde den indre ro.

- Nogle gange skal jeg have fat i noget, de har oplevet helt tilbage i deres barndom. Jeg tager kontakt til den åndelige verden og fortæller dem, hvad jeg får af beskeder, siger hun, der fra sin barndom har taget en stor portion empati med sig i livets rygsæk, nemlig en evne til at indleve sig i og sætte sig i en andens sted, samt ofte i følelsesbetonede situationer.

Annonce

Så lidt viden som muligt

Maja Svensk spørger derfor heller ikke ind til sin klient på forhånd.

- Jeg vil helst vide så lidt som muligt, det giver mig de "reneste" beskeder. Det bedste, jeg kan gøre, er at slå hjernen fra.

- På et tidspunkt talte jeg med en bekendt, jeg aldrig tidligere havde fortalt om min spiritualitet og mine kort. Jeg tænkte, at måske vil vedkommende aldrig tale med mig mere, men det modsatte skete.  Min bekendte interesserede sig også for emnet. Foto: Flemming Larsen

- Og i stedet høre, om det giver mening for dem, når jeg viderebringer dem mine beskeder. Giver beskederne mening, er min mission lykkedes, siger Maja Svensk.

Hun ser derfor heller ikke ind i en tredje person og kommer heller ikke ind på sygdom og død.

- Det kan jeg ikke bruge til noget, smiler den spirituelle kvinde.

Annonce

Et bånd fra et andet liv

Maja Svensk bor sammen med sin kæreste og parrets to børn.

Og se, så skulle man jo tro, at den spirituelle kvinde vidste det, første gang hun stod over for manden i sit liv. Men helt så enkelt er det ikke.

- Jeg skulle jo lige i kontakt med den åndelige verden og modtage beskederne. Men i dag er jeg ikke i tvivl om, at jeg har mødt ham, jeg skal blive gammel med, forklarer Maja Svensk, der siden kærlighedsmødet for ni år siden har fået en besked om, at kæresten og hende sammen har et bånd til et tidligere liv, og at de sammen skal genopstå igen.

- Og husk så at komme til tiden, ellers kan det jo være, jeg ved det, smiler hun, mens vi siger farvel til hinanden i porten med et på gensyn....Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce