Annonce
Ugeavisen Vejle

Skiferien nærmer sig: Gå ikke ned på udstyr

Inden skiferien skal man have styr på skiudstyret. Skioutlet kommer til Vejle 25. og 26. januar. Arkivfoto
"Skioutlet" begyndte som en lille begivenhed i Odder. Nu besøger konceptet 19 byer i hele landet, og Vejle er blandt dem.
Annonce

Vejle: Årets højdepunkt, når vi taler aktiv ferie, nærmer sig. Frisk luft, skarpt lys og tempo på pisterne venter forude. Skiferiens mest populære destinationer er Østrig og Norge, og uanset om turen går syd- eller nordpå skal udstyret være i orden. For ingen har lyst til at kaste tusindvis af kroner efter en skiferie, hvor størstedelen af tiden går med at irritere sig over grej, der ikke fungerer optimalt. Støvler, der gør ondt - og handsker, der er kolde.

Det ligger fast, at godt skiudstyr gør en skiferie endnu sjovere. Det ved Danni Frederiksen, der for fire år siden etablerede en skioutlet i Odder ved Aarhus. Det blev så stor en succes, at han året efter prøvede at udvide konceptet til nogle af de omkringliggende byer.

- Og det viste sig at være en god idé, lyder det fra Danni Frederiksen i en pressemeddelelse.

I dag kommer forretningen ud til 19 byer i hele landet, heriblandt Vejle.

Billedet her er fra en skioutlet i Randers. PR-foto
Annonce

To dage i Vejle

Danni Frederiksen mener, at det kan være en svær opgave at købe skiudstyr i en almindelig sportsbutik. Udbuddet er sjældent ret stort.

- Skiudstyr er indbegrebet af sæsonvarer, og sæsonen er så kort og pladskrævende, at de fleste sportsbutikker simpelthen ikke har plads til at have skiudstyr. Derfor er det også begrænset, hvad personalet ved om ski og skiudstyr, siger Danni Frederiksen.

Når iværksætterens skioulet kommer til Vejle, står ski-eksperter klar med råd og vejledning, og naturligvis et udvalg af varer fra de mest populære producenter.

Skioutlet er at finde på Løversysselvej 2B i Vejle lørdag 25. januar og søndag 26. januar, begge dage fra 10 til 16.

- Vi håber, at vi kan komme op i nærheden af 35-40.000 besøgende i løbet af de seks uger, vi drager rundt i landet, tilføjer Danni Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce