Annonce
Ugeavisen Vejle

Skohandler sikrer sine kunder endnu bedre: Klar med sprit uden berøring

Indehaveren af Helle M., skohandler Helle Madsen, sikrer sine kunder med en spritny stander. Standeren betjenes via en fodpedal eller en albuepedal. Foto: Flemming Larsen
Helle M har investeret i en moderne stander med mulighed for afspritning. Kunderne skal træde på en pedal for at få sprit, mens folk i kørestol kan bruge albuen.
Annonce

Vejle: Hos skotøjsforretningen Helle M. i Søndergade 23B finder man ikke længere en plastikflaske med en pumpe på disken, når hænderne skal afsprittes.

Indehaveren af Helle M, skohandler Helle Madsen, har nemlig investeret i en spritny stander, der står lige inden for døren. Standeren er udstyret med en simpel teknologi, nemlig en pumpe man træder på med foden, når man har placeret hænderne under hanen.

Standeren er også handicapvenlig, så folk i kørestol kan bruge en pumpe i albuehøjde.

Annonce

Så den på ferien

Helle Madsen fandt standeren med mulighed for afspritning på sin ferie på Mors.

- Jeg så den i en butik og fik via butikken kontakt til to unge mænd, som er idémændene bag standeren. Udover at man kan pumpe sprit frem til hanen uden at røre standere, kan standeren rumme fem liter sprit ad gangen, siger Helle Madsen.

Skohandleren faldt også for, at standeren ikke bruger batterier.

- Og så kan jeg godt lide, når noget er smukt, siger Helle Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Ugeavisen Vejle

Kunst er det vi spiller på

Annonce