Annonce
Ugeavisen Vejle

Slå en dej op: Børnene skal bage i vinterferien

Fastelavnsboller kunne være et oplagt valg, når der skal bages i vinterferien. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
Vejle Bager Junior er en online bageskole, hvor man kan få tips og tricks til bagning. Dagen efter skal junior-bagerne lave deres egne mesterværker.
Annonce

Vejle: Så kan du godt finde dåsen med bagepulver frem.

Efter succesen med arrangementet "Vejle Bager", hvor City Vejle mellem jul og nytår opfordrede alle amatørbagere til at slå dej op, gælder det nu en bagedyst for børn og unge i vinterferien.

Denne gang er det event-bureauet Fango, der arrangerer bagedysten.

Vejle Bager Junior, hedder dysten, hvor man kan få tips og tricks til bagning. Desuden skal junior bagerne lave deres egne mesterværker, som bliver indleveret til et online liveshow, hvor de bliver bedømt af et dommerpanel, der blandt andre tæller Per Michael Pedersen, produktudvikler ved Lantmännen.

Arrangementet er den 17. og 18. februar.

Den store online event er for glade junior amatørbagere i alderen 6-16 år. Selve showet bliver streamet online og de dygtige junior-bagere deltager hjemme fra deres egne køkkener.

Man kan deltage i følgende to kategorier:

Cupcakes: Opgaven er at lave en lækker cupcake med lige præcis de smage, du bedst kan lide. Denne kategori er for juniorerne på 6-10 år.

Bag en hyggestund (11-16 år); Opgaven er at bage noget bagværk eller en kage, som kan samle familien og skabe hygge i vinterferien.

Måske du skal have fat i mormors eller farmors gamle opskrifter? Det er kun fantasien der sætter grænser. Og selvfølgelig er der en række præmier på højkant, for eksempel AMO produkter; så mange du kan bære ud fra møllen i Vejle.

Vejle bager Junior

17. februar bliver konkurrencen skudt i gang med en online bageskole, hvor bagerne lærer om teknikker og tricks, når de skal bage fødselsdagsboller.

Herefter starter konkurrencen, hvor junior-bagerne det næste døgns tid skal bage deres mesterværker. Deltagerne kan deltage i to kategorier.

I løbet af 17.-18. februar vil der være små konkurrencer og det hele kulminerer under det store online liveshow  18. februar klokken 19, hvor udvalgte kager bliver smagt og bedømt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce