Annonce
Ugeavisen Vejle

Slap gennem nåleøjet: Ebbe fra Vejle udtaget til Verdensholdet

Ebbe Andresen fra Vejle slap gennem nåleøjet. Han er 22 år og har i sine ungdomsår gået i Vejle gymnastikforening. Foto: DGI
113 af landets dygtigste gymnaster kæmpede om en plads på DGI Verdensholdet. 28 gymnaster klarede skærene. Ebbe Andresen fra Vejle var en af dem.

Vejle: Gymnasterne, der skal rejse jorden rundt med DGI Verdensholdet og showet QUA, er fundet.

I alt 113 gymnaster kæmpede hårdt om de eftertragtede pladser. Efterfølgende var 40 gymnaster til en personlig samtale, før teamet bag DGI Verdensholdet fandt frem til de 28 personer, som skal på tour.


Annonce

At få lov til at dyrke det, jeg bedst kan lide, på fuld tid, samt at skabe unikke venskaber, bliver fantastisk.

Ebbe Andresen, gymnast


Ebbe Andresen fra Vejle slap gennem nåleøjet. Han er 22 år og har i sine ungdomsår gået i Vejle gymnastikforening, samtidig med at han gik på Sydøstjyllands Rephold.

Siden Ebbe Andresen så Verdensholdet for første gang - da han var helt lille - har han drømt om en plads på holdet. Han har trænet målrettet. Målet har stået øverst på ønskelisten så længe han kan huske.

- Det er bare helt vildt, at jeg nu skal motivere børn og unge over hele verden, fortæller Ebbe Andresen i en pressemeddelelse.

- At få lov til at dyrke det, jeg bedst kan lide på fuld tid, samt at skabe unikke venskaber bliver fantastik, tilføjer gymnasten, der forventer en "vild personlig rejse, med massevis af indtryk, udtryk og aftryk".

- Det er svært at forstille sig og forvente et udbytte, jeg vil have i min rygsæk, når jeg engang vender hjem. Det tør jeg slet ikke spå om.

Opvisning i Vejle

Rejsen begynder i Danmark, med 14 shows i september 2021. Den 9. oktober kan afrejseopvisningen opleves i Vejle, hvor holdet slutter turnéen af i Spektrum. Derefter går turen blandt andet til Emiraterne, Indonesien, Malaysia, Sydkorea, Australien og USA.

Holdet giver cirka 200 workshops og omkring 150 shows på deres tur rundt i verden.

Når Verdensholdet går på gulvet til september, kan publikum opleve rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik.

- Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv, hvor vi alle skal finde vores egen vej, fortæller instruktørerne Dinne Fredslund og Morten AsbjørnChristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce