Annonce
Ugeavisen Vejle

Små løveunger i Givskud må få besøg

Nuttede ser de to løveunger ud. Og nu kan man komme til at se dem i virkeligheden. Pressebillede
Annonce

Givskud: I de seneste uger har Givskud Zoo - Zootopias ene løveanlæg helt ekstraordinært været lukket. Det har givet dyrepasserne mulighed for at introducere parkens små løveunger for det store anlæg i fred og ro, uden at der har været trafik af biler omkring dyrene.

- Vi er ved at etablere en ny flok. Hunnerne i den flok kender endnu ikke det store anlæg så godt, og ungerne gør slet ikke. Så i de seneste uger har de fået mulighed for at vænne sig til omgivelserne i trygge og rolige rammer, siger direktør, Richard Østerballe i en preesemeddelelse.

Nu, hvor hunner og unger har vænnet sig mere til anlægget, er tiden kommet til, at de skal vænne sig til biler. Derfor er anlægget genåbnet, og de første biler har allerede været forbi de små og store løver.

- Vi var selvfølgelig meget spændte på løvernes reaktion ved genåbningen af anlægget. Vi kan godt se, at dyrene ikke er vant til trafikken, så løverne skal lige vænne sig til det, og at gæster skal køre forsigtigt rundt inde i anlægget. Men ellers virker det til at gå god, siger Richard Østerballe.

Indtil videre er det kun parkens første kuld fra maj, der er ude i anlægget, hvor biler kan køre rundt. Det andet kuld fra juni følger med, når de er lidt større og kan følge med deres mor rundt.

-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce