Annonce
Ugeavisen Vejle

Smør parforholdet i coronatiden

Parforholdet kan også have været presset under nedlukningen, mener Vejles kirker, der nu holder et kursus, der kan smøre parforholdet. PR-foto
Annonce

Vejle: Coronatiden og nedlukningen har lukket os inde i længere tid, og det kan godt have slidt tålmodigheden lidt ned hos flere par, lyder det fra Vejles kirker i en pressemeddelelse.

Derfor tilbyder kirkerne nu et parkursus som håndsrækning, et såkaldt PREP-kursus, der udbydes af Center for Familieudvikling. PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program eller lidt frit oversat: "Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold".

Kurset foregår på Lukasskolen, hvor kursisterne kommer til at tale sammen.

- Parkurset er et undervisningstilbud eller et kommunikationskursus for par, som ikke skal forveksles med parterapi. Kurset er et fast program, der stammer fra USA og er videreudviklet af Center for Familieudvikling på basis af mere end 30 års forskning i, hvad der fremmer et parforhold, hvor begge parter trives, lyder det fra Vejle-kirkerne.

Annonce

Gør forholdet stærkere

Præst René Ottesen, som er én af drivkræfterne bag PREP i Vejle fortæller, at kurset denne gang vil fokusere på at give redskaber til at håndtere de udfordringer, coronanedlukningen har efterladt os med som par og samtidig præsentere nogle erfaringer, som gør parforholdet stærkere.

- Der er ingen tvivl om, at parforholdet har været presset under nedlukningen, og jeg er bekymret for, om vi ser en stigning i antallet af skilsmisser hen over efteråret, siger René Ottesen.

Undervisere på kurset bliver sygeplejerskerne Birgit Muff Pedersen, Irene Ottesen og Hanne Funch Nielsen samt præst René Ottesen.

Kurset afvikles onsdag 2. og 9. september, begge dage klokken 18.30, samt lørdag 19. september klokken 9-16. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Koldt ægteskab

Annonce