Annonce
Ugeavisen Vejle

Smadremanden kommer tilbage

- I er eddermaneme dumme at se på, lyder det fra scenen, når Smadremanden gør klar til det, han er bedst til. At smadre. Oplev ham i Vejle i juli 2020. Foto: Steen Brogaard
Også i 2020 gæster landets eneste cirkus for voksne Vejle. Zirkus Nemo rykker ind på cirkuspladsen fem dage i juli.
Annonce

Vejle: - I ligner jo lort allesammen!

Enten synes man, at Søren Østergaard er genial i rollen som Smadremanden, når han giver fingeren, rakker folk ned og gør klar til at sende en ordentlig snotklat ud mod publikum, eller også synes man, han er uudholdelig. Det er han måske også, men hvem kan stå for Bager Jørgen, Målermanden eller for den sags skyld den dejlige klimakteriemakrel Marianne?

Der er mulighed for at opleve den mærkelige cocktail af karakterer og talenter, når Zirkus Nemo kommer tilbage til Vejle. I 2020 er det fra onsdag den 8. juli til søndag den 12. juli, Cirkuspladsen på Vestre Engvej.

I år har Zirkus Nemo afsluttet sin 20-års jubilæumssæson, og Søren Østergaard har travlt med at forberede næste års forestilling. Han lover allerede nu i en pressemeddelelse, at han igen har fundet nogle af verdens allerdygtigste cirkusartister og hyret dem til sit etablissement.

- Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Vejle, og det ved jeg også, især Bager Jørgen gør. Han har jo døjet lidt med noget klaustrofobi, efter han sad fast i kagen tidligere på året, men det skulle være løst nu, siger Søren Østergaard i en pressemeddelelse.

Husk: Den spektakulære forestilling er for voksne. Børn under 10 år ingen adgang. Billetsalget er i gang via Zirkus Nemos hjemmeside.

Det sorte telt bliver rejst igen i Vejle næste år. Foto: Lars Saugbjerg
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce