Annonce
Ugeavisen Vejle

Smag på Portugal i Spinderihallerne

Der er portvin på menuen lørdag 12. september i Spinderihallerne. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Lørdag er der portvinsfestival i Vejle. På 10 stande får de besøgende smagsoplevelser på den skønne drik fra Douro-dalen.
Annonce

Vejle: For nogle er portvin en halvmuggen, støvet saft fra mormors vitrineskab, men for andre er det en bid af himlen, en salig nektar, der kan nydes i alle sammenhænge - til et bryllup, en begravelse eller endda i et rødvinsglas til en god bøf.

Portvin fremstilles i Douro regionen i det nordlige Portugal. Der findes et væld af stilarter, som du kan få et dybere kendskab til - og dermed blive klogere på ruby, tawny, colheita og quinta - hvis du besøger Spinderihallerne i Vejle lørdag 12. september.

Her er der mulighed for at smage en masse portvin, serveret af folk med stor passion og viden inden for faget.

- Mange har spurgt, om vi stadig gennemfører Portvinsfestivalen, og det gør vi inden for de gældende retningslinjer om forsamlinger, oplyser Jakob Søfelde-Hansen, portvinsfestival.dk.

Annonce

Mindst 10 smagninger

Festivalen er fra klokken 13 til 18.


Vi sikrer den nødvendige afstand i Spinderihallerne, og der bliver masser af siddepladser, nok til alle

portvinsfestival.dk


- Vi har sat billetantallet ned til 480, sidste år var vi en del flere, næsten 700. Vi sikrer den nødvendige afstand, og der bliver masser af siddepladser, nok til alle - ligesom vi også tilbyder håndsprit til de gæster, som ikke selv medbringer dette, fortæller Jakob Søfelde-Hansen.

Når du har købt adgang til festivalen, får du dit eget smageglas og et stempelkort med 10  smagninger - én på hver stand, hvor de portvinsglade vinelskere står klar til at servicere. Det er naturligvis muligt at købe flere poletter, hvis du vil udvide portvinshorisonten yderligere.

Med adgangsarmbåndet får de besøgende mulighed for at handle portvin med hjem til festivalpriser.

Billetter købes via https://www.portvinsfestival.dk/billetter

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce