Annonce
Ugeavisen Vejle

Solo lukker i gågaden: Ny tøjbutik åbner i stedet

Efter 25 år i Vejle lukker Solo. Diana Roos (t.v.) og Fatima Zelihic (t.h.) er dog klar til at byde kunderne velkomne i butikken i Torvegade, som åbner op med nyt navn den 6. november. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
På lørdag lukker tøjbutikken Solo Concept i Torvegade. Lokalerne kommer dog ikke til at stå tomme.
Annonce

Vejle: For tiden er der ekstra travlt ved skranken hos Solo Concept i Torvegade, hvor der siden den 22. oktober har været ophørsudsalg med 70 procents rabat på alt i butikken.

Siden Solo Company, der ejer kæderne Solo Concept og Cha Cha, gik konkurs i marts, har der været konkurssalg i butikken i Vejle, men på lørdag - den 2. november - lukker den ned.

De handlende kan dog ånde lettet op. Allerede den 6. november bliver dørene slået op til en ny butik i de vante rammer og samme ansigter, som har været i butikken i de seneste måneder.

- Kunderne kommer ikke til at mærke det særlig meget. Vi får et nyt navn og nye tøjmærker, men i og med at alt inventaret er her nu, kommer det i høj grad til at føles som det samme, siger Diana Roos.

Det nye navn, som kunderne kommer til at stifte bekendtskab med i gågaden, er Roos Concept, og selvom priserne i den kommende butik ikke bliver nedsat med samme procentsats som den nuværende, kan kunderne ifølge Diana Roos se frem til at lave gode handler.

- Kunderne kan glæde til, at vi fortsætter, og at der stadig kommer til at være gode tilbud her med et bredt udvalg af mærker, siger Diana Roos.

Butikken i Torvegade kommer kun til at være lukket i få dage. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce