Annonce
Ugeavisen Vejle

Spejder Sport vinder fornem pris

Butikschef hos Spejder Sport i Vejle, Jesper Høj Weidick, vandt forleden prisen Danish Retail Award 2018. Foto: PR Foto
Annonce

Vejle: Butikschef hos Spejder Sport i Vejle, Jesper Høj Weidick, vandt forleden prisen Danish Retail Award 2018.

Siden Jesper Høj Weidick overtog jobbet som butikschef for butikken i Vejle, har han formået at forvandle den til en af Danmarks bedste outdoor-butikker, hvor Vejles frilufts-entusiaster kan handle udstyr til deres aktiviteter i naturen.

Prisen, der hvert år gives til tre entusiastiske og forandringsskabende butiks- og varehuschefer, uddeles af ZBC i samarbejde med Dansk Erhverv og Dansk Handelsblad. Og som sikrer vinderne en udlandsrejse, hvor de kan hente mere inspiration fra detailhandel i verdensklasse. Dette års prisoverrækkelse fandt på Børsen, hvor de tre butiks- og varehuschefer blev hyldet. I år er prisen en studietur til Singapore, guidet af detaileksperter fra ZBC.

Rundt om prisen

Formålet med Danish Retail Award er at bringe den bedste og nyeste viden inden for international detailhandel til Danmark og for at øge stoltheden i dansk detailhandel.Udvælgelseskomiteen er sammensat af nogle af de største interessenter i dansk detailhandel bestående af repræsentanter fra Dansk Handelsblad, Dansk Erhverv og ZBC.

Annonce

Tænker ud af boksen

Fælles for de tre vindere er deres evne til at tænke ud af boksen og skabe en række spændende aktiviteter, der skal være med til at gøre købsoplevelsen til noget særligt. Alt dette til glæde både for medarbejdere og kunder.

Prisoverrækkelsen havde i øvrigt fokus på temaet "Fremtidens detailhandel - kan alt automatiseres?", og derfor havde Dansk Erhverv inviteret en række spændende gæster, som gav deres bud på, hvad introduktionen af ny teknologi betyder for detailhandlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce