Annonce
Ugeavisen Vejle

Spil Dansk: Dansktoppens kendte solister står på scenen i Restaurant Skyttehuset

Nogle af dansktoppens populæreste kunstnere står på scenen i Skyttehuset 28 oktober. PR-foto
Dansant Vejle står bag Spil Dansk i Restaurant Skyttehuset torsdag 29. oktober.
Annonce

Vejle: Traditionen tro er danseforeningen Dansant Vejle med, når Danmark står sammen om at hylde den danske musik, nemlig i forbindelse med Spil Dansk

Danseforeningen er her gået sammen med en række kendte musikere om at samles til seks timers dansktop-underholdning i Skyttehuset torsdag 29. oktober fra klokken 14 til klokken 20.

Her vil solisterne af Kisser & Søren, Rene Jacobsen, Martin Jønsson, Søren Krogh & Janus Bechmann, Susanne Lana, Anders Mikkelsen, Søren Riis & Anette Oxenbøll og Carsten Bo & Jon stå på scenen.

- Vi vil med Spil Dansk-arrangementet inviterer på en hyggelig dag med med skiftende kunstnere på scenen. Og så glæde os til at byde vores trofaste publikum velkommen til en eftermiddag og aften, hvor overskuddet går til kunstnerne, siger formanden for foreningen Dansant Vejle, Kirsten Mejborn.

Formanden nævner, at det ekstra krydderi til Spil Dansk-arrangementet er en teaterplatte, som er med i billetprisen og som serveres omkring spisetid.

- Vi overholder selvfølgelig alle gældende covid-19 regler og vil allerede nu opfordre til at der medbringes mundbind eller visir, siger Kirsten Mejborn, der nævner, at der er håndsprit til rådighed flere steder i huset, og at mundbind kan købes i Restaurant Skyttehuset, hvis man skulle have glemt det.

Det er danseforeningen Dansant Vejle, der står for billetsalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce