Annonce
Ugeavisen Vejle

Større investering på vej til Hældagerhallen

De frivillige i Initiativgruppen har arbejdet med projektet i et par år, og nu tager det for alvor fart. Bagerst fra venstre er det Torben Johansen, Hans Jørgen Casper, Lars Vilbæk, Erik Børsting Hansen, Carsten Døhr, Mette Nørgaard Hjuler, Niels Erik Rasmussen og Jette Leonhardt. PR-foto
Vejle Kommune har afsat midler til en undersøgelse af, hvordan Bredballes idræts- og fritidsfaciliteter skal se ud i fremtiden. På tegnebrættet er en udvidelse af Hældagerhallen, der skal give plads til både mere sport og en helt ny platform for kulturen.
Annonce

Vejle: Bredballe vokser, og det samme gør behovet for mere plads til idræts- og kulturlivet. Derfor står Hældagerhallen nu foran en omfattende udvidelse.

- Vi har brug for bedre faciliteter og mere plads. Bredballe mangler et kultur- og fritidscenter, der kan bruges som samlingssted for både idrætten og kulturen, siger Hans Jørgen Casper fra Initiativgruppen, Bredballe Idrætsforening.

De frivillige i Initiativgruppen har arbejdet med projektet i et par år, og nu tager det for alvor fart.

- Vi har fået 250.000 kroner af Vejle Kommune til at udvikle projektet for, og vi har mange ting på ønskesedlen for den kommende udvidelse, siger Hans Jørgen Casper.

Blandt initiativgruppens ønsker er mere plads til e-sport, parasport, et fitnesscenter, hal med springgrav og en café, der integreres med husets aktiviteter.

Bredballe Idrætsforening

Bredballe Idrætsforening, BIF, blev stiftet i 1951 og har i dag mere end 1.800 medlemmer.

Foreningens formål er at samle alle interesserede til idræt og styrke et godt kammeratskab og sammenhold mellem foreningens medlemmer.

BIF rummer en række aktiviteter såsom fodbold, gymnastik, cykling, tennis, svømning, E-sport og badminton.

Annonce

Bredballe vokser

Vejle Kommune vokser med omkring 1000 nye borgere hvert år, og en stor del af tilflytterne søger mod Bredballe. Det skaber pres på faciliteterne.

- Det er nødvendigt med mere kapacitet til Hældagerhallen, og idéen med et kultur- og fritidscenter, der kan fungere som et oplagt samlingspunkt, er helt rigtigt set, siger Dan Arnløv Jørgensen (C), 1. viceborgmester og formand for kultur- og idrætsudvalget i Vejle Kommune.

Annonce

Går forgæves

Manglen på kapacitet mærker de dagligt hos Bredballe Idrætsforening.

- Vi mangler haltid, og det betyder, at mange går forgæves, når de f.eks. ønsker at starte til gymnastik, og med den hast, Bredballe vokser, er behovet akut, påpeger Hans Jørgen Casper.

Initiativgruppen er i tæt samarbejde med DGI og Vejle Kommune ved at sætte rammerne og få økonomien på plads.

- Vi er simpelthen så glade for den opbakning, vi bliver mødt med fra alle sider. Både hos kommunen og ikke mindst Hældagerskolen, der bliver en tæt samarbejdspartner i udvidelsen, fortæller Hans Jørgen Casper og tilføjer, at skoleleder Søren Klindt er del af Initiativgruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bager med på madspilds-app

Annonce