Annonce
Ugeavisen Vejle

Stolte slagtere hos Slagtere Grønvall

Slagtermester Tom Munkholm, indehaver af Slagter Grønvalls eftf, er her flankeret af Andreas Mørk Brandborg, der bestod med ros, mens Martin Dyekjær bestod med sølv. PR-foto
To elever, Andreas Mørk Brandborg og Martin Dyekjær, bestod med henholdsvis ros og sølv.
Annonce

Vejle: Ved svendeprøven for Gourmetslagtere fornylig, der fandt sted på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, opnåede to lokale slagtere flotte resultater.

Tom Munkholm, indehaver af Slagter Grønvall i Bredballe, havde to elever med.

Andreas Mørk Brandborg bestod med Ros, mens Martin Dyekjær bestod med sølv.

For at bestå med sølv skal man have topkarakteren 12 i  tre ud af fire discipliner, og det opnåede Martin Dyekjær.

Faget blev vist frem på flotteste vis ved svendeprøve; flotte udskæringer af såvel svin som okse, der blev tilberedt lækker convenience retter og kundebetjeningen var var i top.


Andres er ordblind, og han har derfor lidt svært ved at læse og skrive. Det har ikke været noget problem her i forretningen, og jeg er stolt over han bestod med ros. Det viser mig, at Syddansk Erhvervsskole har plads til alle. Munkholm.

Slagtermester Tom Munkholm, indehaver af Slagter Grønvall.


Alt sammen noget, såvel Martin Dyekjær som Andreas Mørk Brandborg har været vant til under deres uddannelse hos Slagter Grønvall i Bredballe.

Annonce

Stolt mester

De to elever har gjort slagtermesteren stolt.

- Den ene, Martin Dyekjær, 38 år, er voksenlærling. Og han får lov til at fortsætte her i butikken efter endt uddannelse, siger Tom Munkholm. Slagtermesteren er lige så stolt over sin anden elev, Andreas Mørk Brandborg.

- Andreas er ordblind, og han har derfor lidt svært ved at læse og skrive. Det har ikke været noget problem her i forretningen, og jeg er stolt over, at han bestod med ros. Det viser mig, at Syddansk Erhvervsskole har plads til alle, siger Tom Munkholm.

Andreas Mørk Brandborg skal efter endt uddannelse på højskole for at dygtiggøre sig yderligere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce