Annonce
Ugeavisen Vejle

Stor donation til Broen Vejle: Frivillige kan nu hjælpe flere børn og unge tilbage til foreningslivet

Pengene blev overrakt af partner i EDC Poul Erik Bech Vejle, erhvervschef og ejendomsmægler Claus Fenger, der i forbindelse med overrækkelsen udtrykte stor respekt for de frivillige i Broen Vejle. Han ses her sammen med Susanne Clausen, formand for Broen Vejle. PR-foto
Donationen på 50.000 kroner fra Poul Erik Bech Fonden kan hjælpe flere børn og unge tilbage til foreningslivet.
Annonce

Vejle: Broen i Vejle  har modtaget stor donation, der skal hjælpe udsatte børn og unge tilbage til foreningslivet. Donationen er på 50.000 kroner, og pengene kommer fra Poul Erik Bech Fonden.

Pengene blev overrakt af partner i EDC Poul Erik Bech Vejle, erhvervschef og ejendomsmægler Claus Fenger, der i forbindelse med overrækkelsen udtrykte stor respekt for de frivillige i Broen Vejle.

- Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, som brænder for at gøre en forskel for børn.

- Broen Vejle har hjertet på rette sted, og de gør alt for, at udsatte børn og unge skal få succes og opbygge gode relationer via deres fritidsinteresser, sagde Claus Fenger.

Annonce

En glad modtager

Det var en glad modtager af pengene, formanden for Broen i Vejle Susanne Clausen.

- Coronakrisen har virkelig ramt de udsatte børn og unge, og vores arbejde med at hjælpe dem har været udfordret af, at foreningslivet har været stille under nedlukningen.

Rundt om fonden

I juni 2015 valgte Poul Erik Bech som 66-årig at gennemføre et generationsskifte i virksomheden.

Løsningen på generationsskiftet blev, at Poul Erik Bech forærede 60 procent af aktierne i virksomheden til Poul Erik Bech Fonden, 30 procent af virksomheden til sin datter og selv beholdte de sidste 10 procent.

Via fondsejerskabet er fremtiden sikret for såvel medindehavere som virksomhedens 450 medarbejdere – en ejerstruktur, som vi kender det fra nogle af de største, danske virksomheder.

Via det overskud, som mæglervirksomheden giver, modtager fonden hvert år modtage. Penge, som fonden i dag  donere til almennyttige aktiviteter særligt til foreninger, som gør en forskel for børn samt initiativer vedrørende kunst og bygningskulturarven.

For mere information om fonden og konkrete uddelinger besøg www.poulerikbechfonden.dk

- Vi er glade for, at der nu igen er lukket op, og vi ser frem til, at vi med donationen kan vende tilbage til vores arbejde og hjælpe rigtig mange børn og unge til en bedre trivsel, sagde Susanne Clausen ved overrækkelsen.

Annonce

Gør en forskel

Poul Erik Bech Fonden støtter foreninger, som gør en forskel for børn, og det er Broen Vejle et godt eksempel på.

- Når man taler med en frivillig fra Broen, er man ikke et sekund i tvivl om, at de engagerer sig og glæder sig, hver gang et barn får succes. Vi støtter foreninger, hvor frivillige kræfter er involveret, og hvor støtten gives direkte til slutbrugeren, siger Jane Bech, der er direktør i Poul Erik Bech Fonden.

Hun nævner, at det ikke kun er i Vejle fonden har valgt at påskønne de frivillige i Broen. Samlet set har fonden givet en million kroner fordelt over Broen Danmarks  foreninger over hele landet.


Det positive fællesskab kan være afgørende for, at barnet oplever at trives og udvikler gode relationer.

Frans Hammer, medlem af Børnerådet og Danmarks Idrætforbunds bestyrelse


Frans Hammer, medlem af Børnerådet og Danmarks Idrætsforbunds bestyrelse, har også mærket sporene efter Coronakrisen.

- Derfor er det helt centralt, at der bliver gjort en indsats for at få særligt de udsatte børn og unge tilbage i deres fritidsliv, siger Frans Hammer, der tilføjer, at det er et  fælles opgave at hjælpe de mange udsatte børn og unge.

- Om det er en spejder-, idræts- eller musikforening, som et udsat barn bliver en del af, så kan det positive fællesskab være afgørende for, at barnet oplever at trives og udvikler gode relationer, siger Frans Hammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Ugeavisen Vejle

Kunst er det vi spiller på

Annonce