Annonce
Ugeavisen Vejle

Stor tilstrømning af nye golfspillere i vejle

 Vejle Golf Clubs cheftræner, Talal Sidani, ses her under et introduktionsarrangement for nye Tryout-medlemmer, der får tre lektioner hos klubbens trænere. PR-foto
Interessen for at spille golf har aldrig været større, og Vejle Golf Club har stor succes med deres Tryout-projekt, der henvender til nye medlemmer.

Vejle: Interessen for at prøve golf i Vejle Golf Club er stor. Der er allerede tilmeldt 154 nye golfspillere til introduktion/Tryout til udgangen af april, men der er fortsat plads til flere interesserede.

Tilmelding sker via klubbens hjemmeside vgc.dk.

Desuden er Vejle Golf Club med i det landsdækkende "Golfens Dag", hvor landets golfklubber slår dørene op for nysgerrige søndag den 25. april i tidsrummet klokken 10 til klokken 14. Der er ingen tilmeldingsfrist, man kan blot møde op, så står en række af klubbens medlemmer parat til at tage imod med golfudstyr og gode råd.

Annonce

Brug den tid, du behøver

Vejle Golf Clubs tilbud, Tryout, henvender sig til personer, der ikke tidligere har spillet golf. For 300 kroner kan de lære golf i deres eget tempo, og erhverve det såkaldte DGU-kort, som giver adgang til spil overalt.

Med i Tryout-forløbet er tre lektioner hos klubbens trænere, samt deltagelse i forskellige sociale aktiviteter, hvor man finder andre at spille golf sammen med.

- Tryout har vist sig at være et rigtigt godt koncept for nye spillere, da de kan tage den tid, som det kræver for at få en god oplevelse med golf. Sporten rummer mange spændende facetter, som det tager tid at stifte ordentligt bekendtskab med.

- Udover konkurrencen er det sociale fællesskab, motionen og store naturoplevelser en væsentlig del af fornøjelsen, fortæller formanden for begynderudvalget, Dennis Thomsen i en pressemeddelelse.

Læs mere på VGC.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Skyttehuset får livvagt

Annonce