Annonce
Ugeavisen Vejle

Stort brud på vandledning: 300 til 400 kubikmeter vand i timen forsvandt

Folk fra entreprenørfirmaet Munck Forsyning gik i gang med at udbedre bruddet, så snart der var blevet lukket for vandet. Foto: Flemming Larsen
Folk fra entreprenørfirmaet Munck Forsyning var onsdag aften på overarbejde på Søndermarksvej. Et brud på en vandledning betøde, at mellem 300 og 400 kubikmeter vand i timen forsvandt.
Annonce

Vejle: Ewii reagerede hurtigt, da en afhoppet stikledning i aftes var årsagen til et større brud ved forsyningsselskabets pumpestation på Søndermarksvej i Vejle. Bruddet var så stort, at mellem 300 og 400 kubikmeter vand i timen forsvandt.

Bruddet fik en alarm til at gå ved vandtårnet på Søndermarken, der pumper vand ud til pumpestationen, og samtidig fik forsyningsselskabet Ewii flere henvendelser fra beboere på Søndermarksvej om, hvor bruddet var.

Derfor kunne man forholdsvis hurtigt få lukket for vandet, og kort tid efter kunne folk fra entreprenørfirmaet Munck Forsyning gå i gang med at udbedre skaden.

Ewii oplyser torsdag morgen, at der var tale om en 25 centimeter stor transmissionsledning, der var gået hul på, men forsyningsselskabets kunder har ikke været berørt af bruddet.

- Vores ledningsnet er opbygget på den måde, at vi kan koble de enkelte ledninger fra, oplyser selskabet, der tilføjer, at der blev arbejdet på stedet fra klokken 19 til midnat.

Mudder og vand væltede op fra bruddet og løb ned ad Søndermarksvej og ud på Koldingvej. Her blev flere bilister overrasket over vandet på kørebanen. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce