Annonce
Ugeavisen Vejle

Sydjyske ledere har fået landets højeste lønstigning

I kroner og øre tjente de sydjyske ledere i gennemsnit 57.471 kroner inklusiv pension i september 2019. Arkivfoto
Lederne i Sydjylland har fået en gennemsnitlig lønstigning på 3,2 procent det seneste år. Det er højere end for ledere i alle andre landsdele.
Annonce

Vejle: Det har været et rigtig godt år for de privatansatte ledere i det sydjyske område. Ikke blot har virksomhederne generelt haft et godt år, men lederne har også selv fået fine lønstigninger. Den nye lønstatistik fra den faglige organisation Lederne viser, at de sydjyske lederes løn i gennemsnit er steget med 3,2 procent fra september 2018 til september 2019. Og det er en højere stigning end for ledere i alle andre områder af landet, oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Den gennemsnitlige lønstigning for lederne på landsplan var til sammenligning 2,6 procent i perioden, og for alle lønmodtagere var den på 2,5 procent. Lederne i Sydjylland har samtidig fået en solid reallønsstigning på 2,7 procent, da forbrugerpriserne kun steg med en halv procent i samme periode.

Sydjylland omfatter omfatter kommunerne Vejle, Billund, Esbjerg, Fanø, Fredericia, Haderslev, Kolding, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen og Aabenraa.

I kroner og øre tjente de sydjyske ledere i gennemsnit 57.471 kroner inklusiv pension i september 2019, hvilket er knap 2.500 lavere end landsgennemsnittet. Det er kun lederne i hovedstadsområdet og Nord- og Østsjælland, som tjener mere end gennemsnittet på landsplan.

Undersøgelse gennemført af analysebureauet YouGov for Lederne blandt 10.997 privatansatte ledere. /LASAU

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce