Annonce
Ugeavisen Vejle

Tønnes & Ulstrup har ordrebogen fyldt op

Henrik Stehr, medejer og direktør i Tønnes & Ulstrup, glæder sig over en fyldt ordrebog. Det på trods af coronakrisen. Foto: Flemming Larsen
Coronakrisen har ikke betydet færre ordre, tværtimod. Firmaets 40 ansatte har løbet lidt stærkere, da mange private også har bestilt en håndværker.
Annonce

Vejle: Kimende telefoner, håndværkere på vej ind og ud af døren og en fyldt ordrebog.

Det er tilfældet hos det vejlensiske tømrerfirma Tønnes & Ulstrup på Ulvevænget i Vinding , der under coronakrisen ikke har fået mindre at se til, tværtimod.

- Vi har normalt rigtig mange forsikringsskader, det er det eneste sted, vi har kunnet mærke en lille tilbagegang i forbindelse med coronakrisen. Eller at tingene har skullet planlægges på en lidt anden måde, siger Henrik Stehr, medejer og direktør i Tønnes & Ulstrup.

Det vejlensiske tømrerfirma beskæftiger 40 ansatte.

Annonce

Kommunale bud

- Vi har sammen med kolleger i branchen deltaget i nogle kommunale udbud - som har fundet sted via skype. Og her er udbuddet i flere tilfælde faldet ud til vores fordel, siger en tilfreds tømrermester.

Tønnes & Ulstrup har blandt andet været beskæftiget i flere af kommunens skoler og idrætshaller.

- Gauerslundhallen og Søndermarkshallen er nogle af de haller, hvor vores medarbejdere har været beskæftiget med at udføre renoveringer. Det har kunnet lade sig gøre, fordi hallerne jo har stået tomme under coronakrisen. Det samme er tilfældet på nogle skoler, blandt andet Mølholm Skole, hvor der er blevet udført mindre og større reparationer, forklarer Henrik Stehr.

I modsætningen til finanskrisen tilbage i 2008, har man således ikke været ramt på ordrebogen i forbindelse med coronakrisen.

Annonce

Vinduespartier opmagasineret

Et sted har coronakrisen dog drillet Tønnes & Ulstrup, nemlig i forbindelse med en større renovering af Gulkrog Center, hvor beboerne tilhører en risikogruppe.

- Gulkrogcenter skal have skiftet 28 store vinduespartier, hvilket ikke har kunnet lade sig gøre i forbindelse med coronakrisen. Her handler det om at beskytte centerets ældre og de særligt sårbare, og derfor er denne opgave blevet stillet på standby.

- Heldigvis lykkedes det at finde en plads til at opmagasinere vinduerne, der så først kan blive skiftet på et senere tidspunkt, fortæller Henrik Stehr.

Annonce

Medarbejderstaben er vokset

Trods det at opgaven på Gulkrog Center har måttet opgives her og nu, er medarbejderstaben hos Tønnes & Ulstrup vokset med tre ansatte under coronakrisen.

- Vi skulle nu nok have haft flere ansatte alligevel. Vores medarbejdere har i hvert fald løbet og løber stærkt under coronakrisen, så vi må bestemt ikke klage, siger Henrik Stehr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce