Annonce
Ugeavisen Vejle

Tag på Rasmus Klump-skattejagt i Vejle

Rasmus Klump-skattejagt, Børneulykkesfonden. PR-foto
Tag hele familien med på eventyr efter digitale skattekort, når Børneulykkesfonden holder Rasmus Klump-skattejagt i weekenden 22.-23. august rundt i Vejle.
Annonce

Vejle: Er man fascineret af den lille, søde bjørn i røde smækbukser med hvide prikker, og som  elsker pandekager og rejser jorden rundt med sine venner. Ja, så kan weekenden 22.-23. august blive et hit for hele familien, oplyser Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

Fonden står bag en Rasmus Klump-skattejagt i Vejle, hvor hele familien sammen kan tage af sted på eventyr og finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter ved at følge et digitalt skattekort.

Tidspunktet er såmænd bare, når det passer bedst i løbet af weekenden, lyder det fra arrangøren.

Annonce

Bamser, tegninger og produkter

Posterne optræder i form af Rasmus Klump-bamser, -tegninger og -produkter fordelt rundt omkring i byen.

Man kan være med ved at omdanne adressen til en Rasmus Klump-skattepost for weekenden ved at placere en Rasmus Klump-bamse i vinduet, eller et andet sted på matriklen, så den er synlig fra vejen – eller ved at hænge en Rasmus Klump-tegning på postkassen. Derefter registreres posten, så den fremgår på det digitale skattekort.

Inden skattejagten modtager alle deltagere en opvarmningsvideo, et klistermærke til at sætte på maven, et afkrydsningsskema, en medalje og et diplom, når skattejagten er klaret. Derudover er det ved tilmelding muligt at vælge mellem en Rasmus Klump-refleksvest eller en prikket T-shirt.

Annonce

I stedet for maraton

Formålet med skattejagten er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, hvor familieevents og arrangementer aflyses på stribe, lyder det fra Børneulykkesfonden.

- Ligesom mange andre arrangører har vi i Børneulykkesfonden også været nødsaget til at udskyde mange af vores arrangementer grundet Covid-19. Det betyder, at vi ikke kan holde Centimeter Maraton som vi plejer, og derfor har vi igangsat dette initiativ. Det er vigtigt, at vi stadig har noget at samles om, selvom det er hver for sig, fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Ved at deltage i skattejagten med Rasmus Klump, støtter man Børneulykkesfondens forebyggende arbejde mod børneulykker i Danmark, og man støtter Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 65.000 børn mellem 1 og 14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Skattejagt med Rasmus Klump afholdes af Børneulykkesfonden i samarbejde med Tivoli, Continental Dæk og Shell. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce