Annonce
Ugeavisen Vejle

Tandlægen rykker ind i Nørrebrogade

Hanne Juhl Lemche rykker ind i tandlægeklinikken i Nørrebrogade 5 i Vejle. Foto: Lars Saugbjerg

Patienter kan glæde sig til et gensyn med tandlæge Hanne Juhl Lemche, der er blevet medejer af Tandlægerne Nørrebrogade.

Annonce

Vejle: Rygsækken er fyldt med erfaringer fra både ind- og udland, når Hanne Juhl Lemche tager fat på et nyt kapitel i sin karriere. Tandlægen sætter sit navneskilt på døren til Nørrebrogade 5 i Vejle.

Den 49-årige tandlæge kan dermed se frem til at byde sine "gamle" patienter velkommen i stolen i sin egen praksis. Hun har tidligere været medejer af Tandlægerne i Vindinggård Center, men for et par år siden solgte hun sin andel. Siden har hun blandt andet haft tandlægearbejde i Tørring og Kolding, men står altså nu parat med foden under eget bord i klinikken i Nørrebrogade.

- Det er da en stor beslutning, men jeg glæder mig virkelig meget, lyder det fra Hanne Juhl Lemche, der blev tandlæge i 1997.

Efter nogle år i København rykkede hun til Bruxelles. Efter fem år på en skandinavisk klinik i EU's hovedstad flyttede hun til Vejle i slutningen af 2005.

Når man kender sine patienter og følger dem over tid, kan man give den rigtige behandling.

Hanne Juhl Lemche, tandlæge
Tandlægerne holder til her - i Nørrebrogade 5. Foto: Lars Saugbjerg
Annonce

Fire behandlerrum

Tandlægerne Nørrebrogade slog dørene op i 1973, da tandlæge Willy Tvilling sammen med sin kone åbnede stedet.

Siden kom tandlægerne Kamilla Slott, Birgit Schmidt og Jan Villumsen til. De to sidstnævnte har nu valgt at sælge til Hanne Juhl Lemche.

- Kamilla Slott er medejer, og vi fortsætter sammen, fortæller Hanne Juhl Lemche.

Klinikken er udstyret med fire moderne behandlerrum. I huset møder patienterne også fire klinikassistenter.

- I en periode fortsætter Birgit og Jan for at hjælpe os på vej, og det er planen, at vi i den nærmeste fremtid ansætter endnu en tandlæge, fortæller Hanne Juhl Lemche.

Annonce

Tryghed og kvalitet

Det ligger Hanne Juhl Lemche på sinde, at alle behandlingsforløb foregår i trygge rammer.

- De menneskelige relationer betyder meget for mig. Når man kender sine patienter og følger dem over tid, kan man give den rigtige behandling, siger tandlægen og tilføjer:

- Kendskabet til mine patienter er med til at højne kvaliteten, og det er med til at give mig stor glæde. En god behandling handler jo ikke kun om tænder; den handler også om vedkommendes baggrund og hele behandlingsforløbet. Mange parametre spiller ind, når vi taler kvalitet og tryghed. Det er menneskeligt, at patienterne føler et "Uuh", når de skal til tandlæge. Men de skal også helst tænke: "Det går jo, for det er hos Hanne".

Tandlægerne har et nyt logo i støbeskeen, og selv om klinikken er indrettet i behagelige, imødekommende lokaler, får venteværelset en overhaling i forbindelse med overtagelsen. Muligvis skal navnet "Tandlægerne Nørrebrogade" også justeres med tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce