Annonce
Ugeavisen Vejle

Teater: Pippi Langstrømpe kommer til byen

Og naturligvis kan man opleve den frække hr. Nelsson i forestilllingen. Foto: Per Nygaard
Vejle Amatørscene er klar med årets store familieforestilling, hvor både børn, unge og voksne er på scenen sammen.
Annonce

Vejle: I denne tid er Vejle Amatørscene godt i gang med forberedelserne til deres store novemberforestilling for hele familien. Alle aktørerne bag glæder sig meget til at træde på scenen i Domus Salen i Vejle og håber, at rigtigt mange vil komme og opleve det sjove og humoristiske stykke, hvor man møder den frække Pippi Langstrømpe, som med glæde tager publikum med til VillaVillakulla.

I stykket møder man Pippi og hendes venner, de artige nabobørn Tommy og Annika. Pippi skal prøve at passe ind i den lille bys måder at leve på. Det er ikke helt let. Hun er ikke vant til almindelige normer for, hvordan man opfører sig. Det kommer der meget sjov ud af.

Fru Prysselius vil have Pippi på børnehjem, men selvfølgelig klarer Pippi også det.

Pippis abe Hr. Nilsson møder man naturligvis også i forestillingen, og det samme med de to lidt småtbegavede tyve, som prøver at stjæle Pippis guldpenge og selvfølgelig betjentene Hr. Larsson og Klang. De er nok heller ikke for kloge. Der bliver liv og glade dage, når Pippi skal i skole, på marked og til kaffeselskab. Selvfølgelig får vi også set Pippis far Kaptajn Langstrømpe og det gode skib ”Hoppetossen”.

Her kan du opleve forestillingen

Familieforestillingen Pippi Langstrømpe kan opleves Domus Salen, Ved Sønderåren 1, Vejle.

Fredag 15. november klokken 19.

Lørdag 16. november med forestilling både klokken 11 og 15.

Søndag 17. november med forestilling både klokken 11 og 15.

Billetter kan man købe via www.spilleriet.dk

Annonce

Et gensyn med skuespillere

Der bliver gensyn med mange af Amatørscenens skuespillere i denne forestilling. Amatørscenen har også indledt et frugtbart samarbejde med et hold lovende unge mennesker på Xeneriets torsdagshold. Xeneriet er Vejle Kommunes tilbud til børn og unge, der gerne vil arbejde med skuespil i deres fritid. Holdet deltager i forestillingen, som en del af deres arbejde med skuespil her i efteråret. Samarbejdet startede allerede sidste år. Mange af de børn, der var med i sidste års udsolgte forestilling "Dyrene i Hakkebakkeskoven", fik Amatørscenen kontakt til via Xeneriet.

Om Pippi Langstrømpe også er kvikkere end de to betjentene Hr. Larsson og Hr. Klang i forestillingen, lidesom i bogen og TV-serien. Tjaaa... det kan man se, hvis man køber billetter til forestillingen i Domus. Foto: Per Nygaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Brevkasse: Koldt ægteskab

Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce