Annonce
Ugeavisen Vejle

Teaterdirektør: Vi genkender ikke utilfredshed

Mette Kier tiltrådte som direktør for Vejle Musikteater i august og kan kun berette om overordentlig stor tilfredshed blandt teatrets mange gæster. Arkivfoto: David Bering
Vejle Musikteater måler kundeoplevelserne blandt sine årligt 140.000 gæster - og får generelt meget høje tilfredsscorer. - Men måske skal vi bare blive endnu bedre til at fortælle, hvad vi byder på, mener direktør Mette Kier.
Annonce

Vejle: Undersøgelser skal tages med et gran salt.

Det er konklusionen hos teaterdirektør Mette Kier, Vejle Musikteater, efter at hun har læst den undersøgelse, hvor Voxmeter fremhæver Vejle Kommune som Danmarks næst-kedeligste musikkommune.

Det kommunalt ejede Vejle Musikteater er den helt store spiller på den vejlensiske musikscene med arrangementer som Rock i Byparken, koncerter i Bygningen, festivaler og alle de arrangementer, der holdes i musikteatret selv i Vedelsgade.

Årligt har teatret 140.000 gæster igennem dørene, og hver eneste gang spørger teatret sine gæster, om det har været en god oplevelse.

- Vi har vores surveys, hvor vi spørger vores gæster. Og både tilfredshedsscoren og den såkaldte netpromotion-score har meget, meget høje tal. Så det overrasker mig med den undersøgelse. Det er ikke vores oplevelse, at vores gæster ikke er glade, siger Mette Kier.

- Jeg kom til Vejle for et halvt år siden fra Aarhus og må sige, at Vejle har imponeret mig. Der sker meget i Vejle, mener teaterdirektøren.

Hun er dog rede til at åbne for en vis undren over for undersøgelsen. For man kan altid blive bedre.

- Vi tager selvfølgelig sådan noget alvorligt, og vi har læst resultatet og studsede også over det. Der skal være plads til undren, for måske kan vi godt være endnu bedre til at fortælle, hvad vi har. Man kan blive lidt blind, når man selv er i det, så måske skal vi være bedre til at italesætte vores arrangementer, mener Mette Kier og pointerer, at tilfredshed kan være så mange ting.

- Det behøver jo ikke at være koncerten i sig selv. Det kan også parkering med bilen, kø ved baren og andet, der påvirker koncertoplevelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tid til hygge og halloween

Ugeavisen Vejle

Spil Dansk: Dansktoppens kendte solister står på scenen i Restaurant Skyttehuset

Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Annonce