Annonce
Ugeavisen Vejle

Tesla åbner servicecenter hos Crashpoint i Vejle

Tesla rykker nu ind hos Crashpoint hos My Garage. Fra vestre ses service country manager ved Tesla, Tobias Lambertsen, driftdirektør ved Crashpoint, Frank Madsen, administrerende direktør for Crashpoint, Claus Nielsen og direktør for My Garage, Lars Bjørnbak. PR Foto
Tesla åbner servicecenter hos deres Tesla Approved Body Shop, Crashpoint, der er partner hos My Garage. Det betyder, at Tesla-ejere kan få lavet service og skader i Vejle.
Annonce

Vejle: Tesla åbner nu et servicecenter i Vejle. Det sker, når den amerikanske bilimportør flytter ind hos Crashpoint Skadecenter, der er en af partnerne hos My Garage på Vittrupvej 1 i Bredballe. Udover det nye servicecenter tilknytter Tesla tre såkaldte mobile servicenheder, som vil kunne servicere Tesla-ejere hjemme hos dem selv eller på deres arbejdsplads.

- Vi har i dag 680 kvadratmeter, men har mulighed for at udvide med yderligere 1200 kvadratmeter, siger Claus Nielsen, direktør hos Crashpoint.

Han glæder sig til i stigende grad at kunne servicere husets kunder hos My Garage.

- For Crashpoint gælder det nemlig både om at realisere vores ønske om at styrke vores fysiske position i landet i form af flere værksteder, såvel som at styrke vores position som det førende skadecenter i landet. Vi har i forvejen to centre omkring Aarhus, så placeringen hos My Garage i Vejle, var et oplagt valg. Ikke mindst da vi her havde muligheden for at skabe endnu større synergi og relation til både Tesla og My Garage.

Samarbejdsaftalen med Tesla betyder, at man nu kan servicere kunderne i Sydjylland og på Fyn bedre.

Heri er service country manager Tobias Lambertsen enig.

- Trekantområdet er let tilgængeligt for den sydlige del af landet, samt hele Fyn. Vi gør det derfor mere belejligt for Tesla-ejere at få serviceret deres bil. Dertil kommer den brand-værdi My Garage har skabt og deres formål om at samle de stærkeste kræfter indenfor den automotive verden under samme tag: Et sted Tesla simpelthen bare bør være tilstede, siger han.

Annonce

Løses mest på nettet

Udover Vejle åbner Tesla også et nyt servicecenter i Hillerød, og det skal ifølge Maria Lantz, pressechef hos Tesla, øge servicekapaciteten med cirka 40 procent landet over.

- Vi har indgået et samarbejde med Crashpoint, for at gøre det nemmere for Tesla-ejere i det sydlige Jylland og på Fyn at besøge et Tesla servicecenter, siger Maria Lantz.

De to nye servicecentre skal, sammen med de nuværende servicecentre i Kastrup og Aarhus, opfylde Teslas ambition om at tilbyde nuværende og kommende Tesla-ejere den bedst mulige serviceoplevelse.

- Da man som Tesla-ejer altid er forbundet med internettet, kan ni ud af ti af problemerne løses via nettet. Men det er også vigtigt for os at have servicecentre, hvor man kan blive hjulpet, siger Maria Lantz.

Tesla ændrer løbende sine anbefalinger til vedligeholdelse af de forskellige modeller. Det sker for at optimere ydeevne, driftsikkerhed, batteriets holdbarhed og ikke mindst sikkerheden.

- Derfor er det vigtigt for os at være i tæt dialog med Tesla-ejerne. Og på vores nye servicecenter i Vejle vil kunderne kunne få tjekket bilens komponenter ved specifikke intervaller.

- Det betyder, at bilerne holdes længere på vejene, og behovet for årlige servicebesøg elimineres, siger Maria Lantz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce