Annonce
Ugeavisen Vejle

The Buddha Bowl Project bliver grønnere: Maden bringes ud i elbiler

Lars Berggreen, indehaver af The Buddha Bowl Project, t.v., får her nøglerne til de to nye biler overrakt af filialchef Michael Rand, Autocentralen i Vejle. Foto: Flemming Larsen
Autocentralen og The Buddha Bowl Project indgår en grøn aftale. Maden bringes ud i elbiler.

Vejle: Grønt i maden, grønt i tanken. Det er budskabet, efter at restauranten The Buddha Bowl Project på Dæmningen i midtbyen og bilforretningen Autocentralen på Bugattivej i Vinding har indgået en grøn aftale.

Restauranten, som satser på økologi og bæredygtighed, bliver nu endnu grønnere. Maden fra The Buddha Bowl Project bringes nu ud i elbiler, nemlig to biler af mærket ID.4 fra Volkswagen. Og derfor er der blevet sat ladestandere op hos The Buddha Bowl Project i midtbyen.

Har brændt meget diesel af

The Buddha Bowl Project har på grund af coronapandemien brændt ekstra meget diesel af, fordi der er blevet bragt ekstra mange måltider ud.

- Med investeringen i to splinternye elbiler ønsker vi at sende et signal om, at vi mener det med bæredygtigheden alvorligt. Med grønt, ikke bare i tankerne men også i tanken, er vi med til at tage ansvar for miljøet, forklarer Lars Berggreen, indehaver af The Buddha Bowl Project.

Han nævner, at elbilerne er blevet indrettet, så de lever op til Fødevaremyndighedernes krav til madudbringning.

Heike Nissen er en af dem, der skal bringe mad ud i The Buddha Bowl Projects nye elbiler. Og er blevet sat ind i bilens funktioner af sælgeren fra Volkswagen. PR-foto


Med grønt, ikke bare i tankerne men også i tanken, er vi med til at tage ansvar for miljøet.

Lars Berggreen, indehaver af The Buddha Bowl Project.


Annonce

Kvinde kend din elbil

En af dem, der kommer til at sidde bag rattet i elbilerne er Heike Nissen. Og efter et endagskursus i at køre elbil er hun begejstret.

- Vi er jo kendt for økologi og bæredygtighed, og vi har da også allerede fået mange kommentarer fra kunderne om, at det er dejligt, vi bringer maden ud i elbiler, siger Heike Nissen.

Hun skulle dog lige vænne sig til at køre i elbil i forhold til sin egen benzinbil.

- Jeg blev overrasket over bilens accelerationsevne, når man træder på speederen. Og skal jeg for eksempel til Bredballe eller Skibet, slår jeg bare bilens adaptive fartpilot til. Så undgår jeg også fartbøden, siger Heike Nissen, der tilføjer, at hun er glad for det kursus, hendes arbejdsgiver og bilforretningen havde arrangeret.

Annonce

Et godt initiativ

Det er bilforretningen Autocentralen, som har stået for leveringen af elbilerne. Og filialchef Michael Rand kalder initiativet godt.

- Når man nu satser på økologi og bæredygtighed, går det ikke an at bringe maden ud i en dieselbil.

- Det har været en spændende opgave, det med at bygge bilerne om, så de kunne bruges til professionelt at bringe mad ud i. Derudover er det også os, der har folieret bilerne, og har stået for et minikursus i, hvad man skal tænke over, når man sætter sig bag rattet i en elbil. Vi har i et tæt samarbejde med The Buddha Bowl Project leveret en totalløsning, siger Michael Rand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce