Annonce
Ugeavisen Vejle

Tid til at spendere penge på din by: Citychef roser butikkerne

Det er ved at være længe siden, at man kunne se et syn som dette her på gågaden i Vejle... En masse mennesker, som defilerer op og ned ad stræderne. Det emmer af hyggestemning og fællesskab. Efter en lang tid med coronanedlukning, hører de hos cityforeningen, at det er noget af det, som mange mennesker har manglet og nu er begyndt at værdsætte på en anden måde. Dog stadig med større afstand til hinanden, end førhen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Nu er tiden kommet til, at gågaden kan fyldes med glade kunder, der også har lyst til at spendere lidt af de gode udbetalte indefrosne feriepenge og skattekroner. På gågaden er butikkerne klar.

Vejle: - Gå en strøger, nyd at kunne se andre i øjnene derude og læg lidt ferie- og skattepenge i butikkerne, som har gjort sig umage for at klare sig gennem coronakrisen.

Sådan lyder opfordringen fra Andreas Kiis Antonsen, der er citychef i Vejle.

I samme åndedrag fremhæver han dog, at hans opfordring ikke skal handle om, at butikkerne er nede på knæ og derfor nu tigger om, at kunderne støtter dem. Tværtimod. Han mener nemlig, at butikkerne i gågaden gennem hele coronakrisen har gjort sig stor umage med at navigere og omstille sig til de omstændigheder, som de er blevet givet.

Annonce

Stoltheden i citychefens stemme er ikke til at tage fejl af, ej heller er hans håb og ønsker for City Vejles medlemmer:

- Jeg synes helt klart de fortjener at nyde godt af de bølgeskvulp, som kommer nu. De har brug for noget medvind på cykelstien, og det er jeg også overbevist om, at de får, siger Andreas Kiis Antonsen.

Og han tilføjer:

- At skulle finde nye veje i en ny virkelighed, er ikke let. Men det har vi gjort her i Vejle. Der har været udvikling i den måde man sælger på, også digitalt, og der er sat endnu mere ind på de gode produkter, på priserne og den gode kundeoplevelse. De glæder sig over kunderne i butikkerne. De har gjort sig klar i lang tid, og nu kan de endelig få et skub i den gode retning igen.

Andreas Kiis Antonsen fremhæver også, hvordan coronakrisen har bevist, at gågaden har sin berettigelse.

- Jamen, man kan tydeligt se, hvordan folk nyder at gå en hyggelig tur i gågaden. Folk har manglet at kunne se andre i øjnene og det skaber bare et helt andet liv, lyder det afsluttende fra Andreas Kiis Antonsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce