Annonce
Ugeavisen Vejle

Tidligere rengøringsassistent: Nu kommer han med kost og spand som chef

Indehaveren af Servi Team, Omran Buheiri, har selv oplevet ikke at blive behandlet ordentligt som ansat rengøringsassistent og -inspektør. Nu er han selv chef, men vil fortsat svinge kost og spand. Foto: Jonas Normann
Servi Team gør både rent for private og firmaer. Indehaveren Omran Buheiri sætter en ære i at behandle sine ansatte ordentligt.
Annonce

Vejle: "Her kommer mutter med kost og spand, med skrubbe og klude og sæbevand, nu bli'r der en plasken, en sjasken og tørren, for påske og pinse og jul står for ...".

Man kommer til at tænke på schlageren fra 1960, der blev et stort hit for Raquel Rastenni, når man hører Omran Buheiri fortælle om sit nye rengøringsfirma. Han ved nemlig om nogen, hvordan man gør ordentligt rent.

Og hvordan man får sine ansatte til at smile som Raquel Rastenni, mens der bliver gjort rent.

- Jeg har selv tidligere været beskæftiget i rengøringsbranchen. Først som rengøringsassistent, hvor jeg selv svingede spand og kost, og senere som inspektør.

- Men jeg synes ikke, at firmaet behandlede hverken sine ansatte eller sine inspektører ordenligt. Det gav mig idéen til at begynde for mig selv. Jeg tænkte, at tilfredse medarbejdere er glade for at gå på arbejde. Sådan har jeg det i hvert fald selv, forklare Omran Buheiri, der står bag rengøringsfirmaet Servi Team.

- Det er vigtigt for mig at behandle min ansatte godt, det er i hvert fald den lære, jeg har taget med som tidligere ansat, siger Omran Buheiri.

Annonce

Godt modtaget

Og noget tyder på, at indehaveren af Vejles nye rengøringsfirma har noget at have sin optimisme i. Siden han åbnede, er firmaet bare vokset. I dag tæller virksomheden fem ansatte, som kører rundt i hele Trekantområdet i firmaets to biler for at gøre rent.

- Kunderne er både private og firmaer. Lige nu er fordelingen 30 procent private kunder og 70 procent erhvervskunder, men allerede nu kan jeg mærke, at antallet af private kunder vokser.

- Det skyldes sikkert, at bolig- jobordningen også gør det muligt for private at trække rengøringen fra på selvangivelsen, siger  Omran Buheiri.

Annonce

Store erhvervskunder

Selv om Servi Team først blev etableret for nylig, er det lykkedes for Omran Buheiri at få aftaler med nogle store byggefirmaer, blandt andet byggefirmaet Casa.

- Vi skal blandt andet stå for rengøringen af det nye kontorhus på Dandyvej i Vejle Nord, (der skal rumme Martinsen, Skov Advokater, Handelsbanken og Colliers. red.), det skal vi bruge de kommende måneder på, siger Omran Buheiri. Kontorhuset er på 4500 kvadratmeter.

- Men der er ingen opgaver, der er for små for os, smiler indehaveren af Servi Team.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bager med på madspilds-app

Annonce