Annonce
Ugeavisen Vejle

Tina Kromann Lyngsø: Jeg vil gerne gøre en forskel for den kommune og det område jeg arbejder og bor i

Annonce

Tina Kromann Lyngsø er 54 år gammel, hun er gift og har to voksne døtre. Hun arbejder som områdedirektør i Sydbank, hvilket både er hendes store passion og hendes hobby. Derudover synger hun i kor, spiller golf, cykler, dyrker fitness og holder af at læser bøger. -

- Jeg kan lide at gøre en forskel, stor eller lille, blot det at være sammen med andre, der er passioneret omkring det de går og gør, gør mig glad og giver mig energi, siger Tina Kromann Lyngsø.

Hvad er grunden til, at du er engageret i BusinessVejle?

Jeg er er engageret i BusinessVejle, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for den kommune og det område jeg arbejder og bor i.

Hvad tænker du er vigtigt at gøre en indsats for, når vi taler udviklingen af erhvervslivet på Vejle-egnen?

Jeg synes det er vigtigt, at vi er agile både hvad angår job/botilbud, kultur og fritid, og så at vi sikrer, at vi fremstår som et attraktivt moderne sted at være, så vi får den arbejdskraft vi søger.

De fem skæve

Hvad er din livret? Jeg kan faktisk lide stort set al mad. Jeg er madnyder. Skal man lave noget lækkert til mig, er det en masse små retter så jeg kan nå at smage en masse forskelligt, inden maven siger stop.

Har du en yndlingsfilm?

Nej ikke rigtigt. Jeg foretrækker at se dokumentarudsendelser.

Hvad har du altid i dit køleskab?

Skyr neutral.

Hvordan ville du bruge en uventet fridag?

Det lyder lidt utænkeligt med den uventet fridag men nuvel; jeg vil, som jeg plejer, stå tidligt op. Jeg ville tage ind i LidoFitness et par timer fra morgenstunden. Hjem og spise morgenmad og læse en masse aviser. Herefter vil jeg ringe til nogle af dem, jeg ikke får ringet til i hverdagen og måske vil jeg, hvis det er sommer, tage ud og spille golf eller cykle mig en længere tur i skoven. Hvis der bliver yderligere tid, må det handle om at læse en god bog og lave noget lækkert til aftenen som en overraskelse til mine nærmeste.

Hvad vil du helst bruge dine søndage på?

Jeg forbereder mig til den kommende uge, tager til træning i LidoFitness og så en hyggelig sammenkomst med familie og/eller venner.

Annonce

Føljeton

I de følgende uger kan du komme tættere på bestyrelsesmedlemmerne hos BusinessVejle. Her vil du både få en fornemmelse af, hvilke mennesker der står bag, hvad de brænder for, og hvorfor de ser en god mening med at være en del af en forening som deres.

BusinessVejle er et professionelt netværk der inspirerer, skaber relationer og påvirker erhvervslivet i og omkring Vejle, og foreningen tæller både iværksættere og veletablerede virksomheder.

Lige nu er 220 medlemmer en del af BusinessVejle og bestyrelsen består af syv medlemmer og to suppleanter, der alle gør en stor indsats for at skabe værdi, vækst og udvikling.

BusinessVejle er politisk uafhængig og selvfinansierende. Samtidig har de et tæt samarbejde med Vejle Kommune, hvor de i høj grad er med til at sætte kursen og standarden for erhvervslivet på Vejle-egnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce