Annonce
Ugeavisen Vejle

To mænd på gåtur til fordel for Børnecancerfonden

Her er Peder Hummelmose og Roland Christiansen i DGI Husets cafe - i gang med at planlægge turen. Foto: DGI Huset Vejle
Byrådsmedlem Peder Hummelmose (V) og DGI Husets direktør Roland Christiansen tager på vandretur 29. november. Du kan støtte dem i kampen mod en "forbistret sygdom".
Annonce

Vejle: Byrådsmedlem Peder Hummelmose (V) fortalte for nyligt til Vejle Amts Folkeblad sin egen historie om at have kræft - et kræftforløb, som heldigvis fik en lykkelig udgang.

Historien gjorde et så stort indtryk på DGI Husets direktør Roland Christiansen, at han tog kontakt til Peder Hummelmose og foreslog ham, at de to skulle lave noget sammen til fordel for Børnecancerfonden.

De to mænd blev enige om en fælles vandretur, som løber af stablen søndag 29. november. En vandretur på små 20 kilometer.

- Da jeg læste Peders historie i avisen blev jeg berørt, og det slog mig, at Peders historie jo på mange måder er rigtig mange danske familiers historie, for hvem har ikke kendt til et familiemedlem eller en kær ven, som har måtte døje med den forbistrede sygdom, lyder det fra Roland Christiansen.

Peder Hummelmose er en del af Team Rynkeby holdet, som cykler til Paris til sommer - til fordel for Børnecancerfonden. Så det var oplagt, at vandreturen netop skulle være til fordel for Børnecancerfonden.

Peder Hummelmose glæder sig over det fælles projekt.

- Som byrådsmedlem og formand for kommunens sundhedsudvalg er jeg naturligvis også optaget af vores sundhed, men det er egentlig ikke det afgørende her. Det væsentlige for mig er, at vi i kraft af dette arrangement får samlet et pænt beløb ind til formålet. Det vil jeg gerne bruge en dag på, og jeg håber, at mange vil slå følge med Roland og jeg - samt vore hustruer - den 1. søndag i advent, lyder det fra Peder Hummelmose.

Fra Gårslev til Vejle

Tilmelding til vandreturen med Peder Hummelmose og Roland Christiansen sker på dette link: https://dgihusetvejle.nemtilmeld.dk/775/

Prisen for deltagelse er 275 kroner pr. person. Heraf går 200 kroner ubeskåret til Børnecancerfonden.

Turen finder sted søndag 29. november.

I prisen er inkluderet en gåtur fra Gårslev til Vejle, afsluttende med gløgg og æbleskiver i DGI Huset Vejle efter turen, og efterfølgende bustransport med Papuga Bus tilbage til Gårslev. En tur, som Papuga Bus sponserer til fordel for det gode formål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce