Annonce
Ugeavisen Vejle

To ud af fem finalister er en BMW

BMW kom i finalen med to modeller, blandt andet BMW 1-serie. PR Foto
BMW er i Årets Bil 2020-finalen med BMW 1-serie og BMW 3-serie.
Annonce

Vejle: Danske Motorjournalister fandt forleden frem til de fem finalister til titlen som Årets Bil 2020.

Et stærkt felt på 24 kandidatbiler blev snævret ind til fem finalister efter to dages test på og omkring Jyllandsringen. Testen er gennemført af 24 jurymedlemmer fra Danske Motorjournalister (MKD).

Og ret usædvanligt er to ud af fem finalister en BMW. Den helt nye BMW 1-serie og BMW 3-serie Sedan/Touring er med i kapløbet om at blive Årets Bil 2020.

BMW 3-serie Sedan blev lanceret i marts måned, mens Touring-udgaven sammen med BMW 1-serien først blev lanceret hos de danske forhandlere forrige weekend. Og pressechef, Mette Lolholm, er da også stolt og tilfreds.

- At have to biler med i det prestigefyldte finalefelt er fuldstændig fantastisk og slet ikke noget, vi havde turdet håbe på. Både BMW 1-serien og BMW 3-serien er meget populære biler på det danske marked. At begge modeller i de helt nye udgaver nu er finalister til titlen som Årets Bil, ser vi som en understregning af modellernes popularitet - også blandt de danske motorjournalister. Der stillede i alt 24 nye bilmodeller op til den indledende runde af den årlige kåring, der har fundet sted igennem 50 år. De tre andre finalister er Peugeot 208, Kia XCeed og Tesla Model 3.

Den endelige vinder af titlen som Årets Bil 2020 kåres den 27. november.

Den anden, der kom i finalen var BMW 3-serie. PR Foto
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce