Annonce
Ugeavisen Vejle

Tour de France: Søndermarkens Auto trækker i gult

Siden offentliggørelsen af Tour de France-ruten i Danmark er der blevet talt cykelløb på værkstedet hos Kurt Petersen, indehaver af Søndermarkens Auto på Koldingvej, der er klar til at stille pladsen foran bil- og værkstedsforretningen til rådighed for Vejle Kommune. Arkivfoto
Kurt Petersen, indehaver af Søndermarkens Auto, er klar til stille pladsen foran bil- og mekanikerforretningen til rådighed for Vejle Kommune i forbindelse med Tour de France.
Annonce

Vejle: Selv om der er halvandet år til bakkespurten på Koldingvej, er der siden offentliggørelsen af Tour de France-ruten i Danmark blevet talt cykelløb i især Vejle. Det gælder også på værkstedet hos Kurt Petersen, indehaver af Søndermarkens Auto på Koldingvej.

- Bakkespurten på Koldingvej bliver et af højdepunkterne i etapen fra Vejle til Sønderborg. Og jeg er allerede i dialog med Vejle Kommune, siger Kurt Petersen.

Han er klar til at stille pladsen foran Søndermarkens Auto til rådighed for Vejle Kommune. Ifølge Kurt Petersen egner pladsen sig fint til VIP-område, når Tour de France-rytterne inklusive følgevogne og busser triller forbi.

- Etapen finder sted på en søndag. Så vi har jo god tid til at forberede os til karavanen kommer forbi, siger Kurt Petersen, mens han begejstret fortæller, at det er 24. gang siden 1954, at touren begynder uden for Frankrig.

Annonce

Ikke uvant med cykelløb

Sammen med sine ansatte er han allerede begyndt at glæde sig til den 108. udgave af af Tour de France 2021 begynder 2. juli, nemlig i København hvor den såkaldte grand départ, finder sted, inden hele karavanen to dage senere rammer Vejle.

- Der er noget særlig over professionelt cykelløb, ikke mindst over touren, det får i hvert fald os til at smide skruenøglen her på værkstedet, siger automekanikeren med et drenget smil på læben.

Cykelløb er nemlig ikke uvant for Kurt Petersen og hans ansatte hos Søndermarkens Auto. De seneste år har Postnord Danmark Rundt trillet forbi bil- og mekanikerforretningen.

- Det har betydet, at vi hvert år bliver spærret inde. Og derfor holder vi altid lukket, men det forhindrer os ikke i at holde åbent alligevel.

- Hvert år bliver værkstedet gjort rent før dette klassiske cykelløb i Danmark. På selve dagen serverer vi pølser for vores forretningsforbindelser og venner af huset. Og så ser vi cykelløb sammen, konstaterer Kurt Petersen, der allerede er begyndt at glæde sig til de to cykelløb i 2021, nemlig Postnord Danmark Rundt og ikke mindst Tour de France.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce