Annonce
Ugeavisen Vejle

Treetop Restaurant nomineret til grise-pris

Restaurant Treetop er nomineret til prisen "Årets ret med gris 2019", som Landbrug & Fødevarer uddeler. På billedet ses personalet i forbindelse med Østersfestivallen på Rømø. Arkivfoto: Flemming Larsen
Topkokke smager og vurderer sig igennem 12 restauranters retter med gris for at finde årets bedste ret i Landbrug & Fødevarers kokkekonkurrence.
Annonce

Vejle: Landbrug & Fødevarer uddeler 28. oktober prisen for kokkekonkurrencen "Årets ret med gris 2019". Her er Treetop Restaurant nomineret.

Anders Nicolajsen, der er markedskonsulent for foodservice, gastronomi og udvikling hos Landbrug & Fødevarer, og er ansvarlig for kokkekonkurrencen, fortæller, at der har været stor interesse for konkurrencen:

- I år har vi modtaget flere indstillede end nogensinde før, ligesom vi i år også har set en stigning i antallet af toprestauranter udenfor København. Det vidner om, at der i dag er en stor interesse for lokalforankret top-gastronomi i alle afkroge af Danmark, siger han i en pressemeddelelse.

På Treetop Restaurant er kokken Nicolaj Christiansen eksperimenterende og visionær. Treetop Restaurant stiller op i konkurrencen med retten "Modnet svinenakke - Røget Svinehjerte - krydret Coppa ".

Retterne bedømmes af Francis Cardenau, Titti Qvarnström fra Sverige, Mikkel Maarbjerg, Thomas Herman, John Kofoed fra Sortebro Kro, Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel og nuværende verdensmester fra Bocuse d’Or, Martin Kongstad, radiovært og madanmelder, Thorsten Smith fra Restaurant BARR, Dak Wichangoen fra Kiin Kiin og Thorsten Vilgård fra Noma.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tid til hygge og halloween

Ugeavisen Vejle

Spil Dansk: Dansktoppens kendte solister står på scenen i Restaurant Skyttehuset

Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Annonce