Annonce
Ugeavisen Vejle

Opdateret: Folk og røveri i Kardemommeby aflyst

Vejle Amatørscene opfører Folk og røvere i kardemommeby på Domus 13. til 15. november. Foto: Per Nygaard
Vejle Amatørscenes aktiviteter er i gang igen. Skuespillerne øver på den kendte forestilling, hvor Kasper, Jesper og Jonathan lister sig af sted på tå.
Annonce
Annonce

Opdateret Forestillingen er aflyst på grund af nye corona-restriktioner.

Vejle: Politimester Bastian, Tante Sofie, vismand Tobias - og Kasper, Jesper og Jonathan. De er der alle sammen, i Kardemommeby, hvor sporvognen kører, kamelen taler og papegøjen synger. Vejle Amatørscene øver på årets store børne- og voksenforestilling "Folk- og røvere i Kardemommeby".

Corona-nedlukningen har ellers lagt en dæmper på amatørscenens aktiviteter, men nu er foreningen i gang igen - med afstand og håndsprit i lokalerne på "Spilleriet" i Spinderihallerne i Vejle.

- Vi må bruge et større areal, når vi skal øve, derfor har vi om torsdagen også Xeneriets Teatersal og forgangen i brug, når børnene kommer med på holdet. Tirsdagene foregår stadig oppe hos os selv på Spilleriet med afspritning og afstand, fortæller Bende Dall-Hansen, formand for Vejle Amatørscene.

Annonce

En god blanding

De rare, skøre og hyggelige indbyggere i Kardemommeby huserer i deres stiveste puds på Domus 13. til 15. november.

- De unge mennesker giver den hele armen i opførelserne og tilfører meget energi til produktionen, lyder det fra formanden. Foto: Per Nygaard

- Vi kan nok ikke være så mange publikummer på Domus som sidste år. Men vores teatralske opbygning gør, at der er god plads mellem folk, lyder det fra formanden.

De voksne skuespillere i forestillingen er en god blanding af gamle, kendte amatørscene-aktører og nye medlemmer.

Af de kendte kan nævnes: Ove Veinholt, som spiller gamle Tobias i tårnet, Frank Pedersen, som spiller Bastian og Inge Poulsen, som giver den som Tante Sofie.

Det er Brian Kofod Jensen, som instruerer forestillingen. Xeneriet er samarbejdspartner ligesom sidste år, da der blev spillet "Pippi Langstrømpe".

- Xeneriets torsdagshold har mange roller i forestillingen. De unge mennesker giver den hele armen i opførelserne og tilfører meget energi til produktionen, fastslår Bende Dall-Hansen.

Signy Jensen er kapelmester på forestillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Blueskunst i Bygningen

Annonce