Annonce
Ugeavisen Vejle

Troubadour på træk: Hjerteknuseren i Vejle Musikteater

Troubadouren Poul Krebs tager Danmarks Underholdningsorkester med, når han står på scenen i den store sal i Vejle Musikteater 9. oktober. PR-foto
9. oktober står Poul Krebs på scenen i den store sal i Vejle Musikteater.
Annonce

Vejle:  Musikken lever i nærværet, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.

Sådan kan Poul Krebs beskrives med få ord. Han forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigående relationer.

Det er ganske enkelt forfriskende, når Poul Krebs, med en underspillet facon, taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70'erne, hedder det i en pressemeddelelse fra Vejle Musikteater.

Troubadouren er på træk næste efterår, og står sammen med Danmarks Underholdningsorkester på scenen i den store sal i Vejle Musikteater 9. oktober næste år.

Annonce

500 sange - 1000 koncerter

Han har i løbet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer.

"En af dansk poprocks bedste iagttagere",  skrev BT. "En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse", skrev Jyllands Posten. Og "En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer", skrev Gaffa.

Nu drager Krebs på tour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, for at levere musikalske oprejsninger til efterårslandet.

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er buzzwords som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet, hedder det i pressemeddelelsen.

Billetsalget er begyndt. /larsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce