Annonce
Ugeavisen Vejle

Udskifter fængslende navn: Café skal hedde 1401 - food & friends

De seneste uger har restauratør Sadik Yildiz sammen med sin restaurantchef og den køkkenansvarlige, Mathias Guldberg og Morten Faurbye, smagt sig gennem caféens nye menukort. Foto: Flemming Larsen
Arresten Mad & Bar bliver til 1401 - food & friends. Caféen præsenterer i forbindelse med genåbningen et nyt madkoncept.
Annonce

Vejle: Det har taget meget længere tid, end vi havde regnet med.

Sådan siger Sadik Yildiz, medindehaver af caféen i Klostergade 1. Caféen har haft lukket siden før sommerferien, men er nu åbnet med et spritnyt menukort og har samtidig skiftet navn til 1401 - food & friends.

- Renoveringen af køkkenet og kælderen har taget længere tid end vi havde regnet med, men det har givet os god tid til at tænke tanker, når det gælder menukortet, siger Sadik Yildiz.

Han nævner, at hans spisested på den anden side af gaden, 1401 Tapas og Burgers, kommer til at stå for driften af 1401 - food & friends.

Annonce

Omdannes til erhverv

Sadik Yildiz tilføjer i øvrigt, at andensalen i caféen omdannes til kontorer og erhverv.

- Vi fortsætter naturligvis med vores selskaber og stand up- og yoga-arrangementer, nemlig på førstesalen, siger restauratøren, der er glad for, at man nu igen er klar til at tage imod gæsterne.

Annonce

Surdejspizza

Caféen i Klostergade er i forbindelse med genåbningen klar med et spritnyt menukort - næsten.

- Vi fortsætter med at servere vores surdejspizza, ni styk. Det er et ønske fra restaurantens gæster, og da det samtidig har være en succes salgsmæssig, bibeholder vi det, siger Sadik Yildiz.

Sammen med sin restaurantchef, Mathias Guldberg, og den køkkenansvarlige, Morten Faurbye, har han i de seneste par uger smagt sig igennem nogle af de nye menuer.

Disse menuer består af sliders burgere, pizzaklap sandwich og salater.

- Som noget nyt serverer vi også den klassiske frokost mellem klokken 11.30 og 15.30 med smørrebrød på menuen, siger Sadik Yildiz.

Andre nyheder er tre forskellige retter til folk med en sød tand og tre retter til børnene.

1401 - food & friends holder åbent fra klokken 11.30 til klokken 22.00, dog til klokken 24 på fredage og lørdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tid til hygge og halloween

Ugeavisen Vejle

Spil Dansk: Dansktoppens kendte solister står på scenen i Restaurant Skyttehuset

Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Annonce