Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Og vinderen er...

Aleksander Moos har indsendt dette foto: Han skriver til redaktionen: Vi bor i Bredballe, lige ud til skoven, og vi var så heldige at få besøg af en stor Sortspætte i haven i går. Den var så optaget af at finde barkbiller og myrer, at der var god tid til at finde kameraet frem og få et par billeder i hus.
Annonce

Vejle: Stort tillykke til Aleksander Moos, hvis foto er blevet udvalgt til at være denne uges "LÆSERFOTO" i Ugeavisen Vejle. Aleksander Moos er også så heldig at have vundet ”Bagerens overraskelse” hos Palles Bageri. Gevinsten kan afhentes på adressen Roms Hule 45 i Vejle.

Sådan gør du

Tag kameraet eller din mobil i hånden og fang livet i og omkring Vejle med det.

Send billedet til os - måske det bliver udvalgt til at vinde både spalteplads og ”Bagerens overraskelse” fra Palles Bageri.

Sammen med fotografiet bedes du også sende nogle ord omkring det man ser.

Udtrækning: Det foto, som vi vælger at bringe i Ugeavisen Vejle, udløser den flotte gevinst ”Bagerens overraskelse”, som man afhenter hos Palles Bageri, Roms Hule 45, 7100 Vejle. Du giver os samtidig ret til at benytte dit foto i andre sammenhænge, blandt andet som coverfoto på Ugeavisen Vejles facebookside.

Sådan gør du:

1. Tag dit foto

2. Send det via mail til: redaktion@ugeavisenvejle.dk

3. Du hører nærmere fra os, hvis dit foto udvælges til at blive bragt i Ugeavisen Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce