Annonce
Ugeavisen Vejle

Unik klassiker opføres i smuk Vejle-sal

I denne opsætning bliver Romeo og Julies centralitet udfordret og multipliceret i en moderne vision, hvor alle i salen kan være Romeo eller Julie. PR-foto
Samarbejde med et af Europas bedste balletkompagnier, bringer nu Shakespeare klassiker, Romeo & Julie til Store Sal i Vejle Musikteater. Store Sals smukke west-end-opbygning, med to hovedbalkoner og to sidebalkoner, er som skabt til klassiske iscenesættelser!
Annonce

Vejle: Fortællingen om Romeo og Julie er uden tvivl en klassiker ét af Shakespeares mest kendte værker. Nu kan du opleve Qourum Balletten fremføre deres version af den tragiske historie, som er moderniseret til at afspejle vores nuværende samfund.

Balletten "Romeo & Julie" er inspireret af den originale fortælling, som man stadig den dag i dag kan relatere sig til i højere eller mindre grad. Det skyldes nok, at kærlighed i den reneste form som ubetinget, gennemsigtig forløsende fortsat er centrum for forskning, forundring rastløshed.

I denne opsætning bliver Romeo og Julies centralitet udfordret og multipliceret i en moderne vision, hvor alle i salen kan være Romeo eller Julie. I et univers, hvor alle mænd og kvinder individuelt krydser hinanden på en eller anden måde i en symbolsk rejse, hvor man oplever forskellige måder at elske på.
Forestillingen sætter lys over tilfældigheden eller skæbnen i den sociale sfære, hvor mødet med ægte kærlighed kan blive et ukontrolleret tilfældighedsspil. Men frem for alt søger den at redde genopdagelsen af kærligheden i dens mest menneskelige rå essens.

Forestillingen kan opleves i Vejle Musikteater 21. november. /-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce