Annonce
Ugeavisen Vejle

Vandskade i storbutik: Må leje 50 blomstervogne

Martin Andersen, der deler ansvaret for butikken med Caia Christensen, viser, hvor vandet piblede ud fra fjernvarmerøret op under butikkens sortmalede loft. Foto: Torben Juhler
Sinnerup i Søndergade skal i gang med at brække gulv op i en stor del af butikken, der først forventes færdigrenoveret til august efter en vandskade.
Annonce

Vejle: Blomstervognens hjul bumler hen over gulvet, mens Martin Andersen trækker den gennem interiør- og tøjbutikken Sinnerup i Søndergade.

Det normalt så jævne butiksgulv har slået sig som følge af en vandskade, der sætter sit præg på den 2000 kvadratmeter store butik her halvanden uge efter, at vandet fossede ud af et fjernvarmerør i loftet.

Skilte overalt i butikken melder om vandskadesalg med 25 procent rabat på alle varer, og en del af inventaret skal kasseres, fordi vandet er trængt op i borde og udstillingsøer.

Derfor har Sinnerup lejet omkring 50 blomstervogne, som normalt ikke har plads i butikken. Men personalet er i gang med at fylde vognenes hylder med de varer, der normalt står på butiksinventaret. De mobile vogne er nødvendige, når en stor del af butikkens gulv skal brækkes op og skiftes.

- Selvom det er en meget lille del af vores varer, der har taget skade, har vi sat alle varer ned frem til lørdag, så der ikke er så meget at flytte rundt på. Søndag går håndværkere i gang med at brække gulvet op, men vi holder butikken åben hele tiden, for håndværkerne skal arbejde, når vi andre er gået hjem, siger Martin Andersen.

Søndag går håndværkere i gang med at brække gulvet op, men vi holder butikken åben hele tiden, for håndværkerne skal arbejde, når vi andre er gået hjem.

Martin Andersen, Sinnerup

Annonce

Soppede rundt i vand

Han deler ansvaret for butikken med Caia Christensen, og de forventer, at deres arbejdsplads vil være præget af vandskaden helt frem til august.

Forskellige dele af butikken vil være spærret af, alt efter hvor gulvarbejdet foregår, og overvejelserne går på helt at nyindrette butikken, nu hvor intet er, som det plejer efter vandskaden.

- Da personalet mødte ind lørdag efter store bededag, var omkring en tredjedel af butikken dækket af vand. De soppede rundt i vandet i vores trend-afdeling, og meget var trukket ind på vores lagerrum til lamper. Der var gået hul på et af vandrørene fra det gamle Å-Centret, og det har måske piblet ud et døgn, trukket hen ad røret, ned ad væggen og ind under gulvet. Personalet fik ringet til Teddy (Have Thomsen, udlejer, red.), som rekvirerede skadeservice. De kom med vandstøvsugere, og vi har haft affugtere på 24-7 indtil forleden, siger Martin Andersen.

Annonce

Overvejer mobilkasse

Hvor lang tid det tager at brække gulvet op og lægge nyt, ved han ikke, og det er muligt, at renoveringen også vil omfatte en ombygning, så det skaderamte lampelager inddrages til butikslokale.

Forventingen er, at butikken, der åbnede 24. august 2017 og er en blandt 12 Sinnerup-butikker, først er helt færdigrenoveret i slutningen af august.

- Blomstervognene vil stå her hen over hele sommeren, og jeg håber, at vi kan holde begge ind- og udgange åbent. Det er muligt, at vi må lave en mobilkasse i den ende, der vender ud mod gågaden, fortæller Martin Andersen, mens endnu en tom blomstervogn ruller ind i butikken og venter på at blive fyldt.

Caia Christensen har sammen med personalet travlt med at flytte varer fra butikkens udstillingsøer over på mobile blomstervogne, som Sinnerup har lejet. Foto: Torben Juhler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce