Annonce
Ugeavisen Vejle

Vanillas store fødselsdagskage

fredag markerede indehaverne af Vanilla Chocolatier & Konditori i Vejle, konditor Gabriel Ahlgreen og chocolatier Jeanette Sørensen, stedets fem års fødselsdag. Det skete ved at servere fødselsdagskage til 300 mennesker. Foto: Flemming Larsen
Vanilla Chocolatier & Konditori fejrede fødselsdag, og serverede kage til 300 vejlensere.
Annonce

Vejle: 20 liter mousse, seks kilo chokolade og seks kilo chokolade- og mandelbund.

Det var blot nogle af ingredienserne, da indehaverne af Vanilla Chocolatier & Konditori i Vejle, konditor Gabriel Ahlgreen og chocolatier Jeanette Sørensen, fredag fejrede konditoriets fødselsdag. Det skete ved at servere kage til godt 300 vejlensere, der alle så ud til at nyde fødselsdagskagen.

- Vi tog chancen og åbnede eget konditori i Vejle for fem år siden. Og derfor havde vi lyst til at sige tak til vores mange trofaste kunder ved at servere et stykke lækkert kage for dem, storsmilede Jeanette Sørensen, mens hun skar endnu et stykke fra den imponerende fødselsdagskage.

Annonce

Filial og eget bageri

Undervejs har konditor Gabriel Ahlgreen og chocolatier Jeanette Sørensen prøvet flere koncepter af.

I 2017 åbnede parret en filial af Vanilla Chocolatier & Konditor i Aarhus, men måtte erkende, at man ikke selv kan være 100 procent til stede to steder. Og derfor lukkede de igen boden med fyldte chokolader, farverige dessertkager og hjemmelavede flødeboller på Aarhus Central Food Market.

Til gengæld har Sørensen og Ahlgreen fået succes med Brød by Vanilla, som parret åbnede i de lokaler, hvor Brød & Co tidligere havde til huse.

- Vores to butikker er et godt match, og så ligger de få minutters gang fra hinanden, siger Jeanette Sørensen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce