Annonce
Ugeavisen Vejle

Varehuschef i Vejle vinder Danish Retail Award: Tonny Nielsen skal til New York og studere detailhandel

Tonny Drachmann Nielsen, Bilka Vejle, har med prisen fået et bevis på, at han er innovativ og tør tænke ud af boksen. Foto: Lars Saugbjerg.
Tonny Drachmann Nielsen, Bilka Vejle, vandt prisen Danish Retail Award. Prisen gives til årets mest entusiastiske og forandringsskabende butiks- og varehuschef.
Annonce

Vejle: Varehuschef Tonny Drachmann Nielsen, Bilka Vejle, skal en tur til New York.

Varehuschefen vandt prisen Danish Retail Award, der gives til årets mest entusiastiske og forandringsskabende butiks- og varehuschef. Bag prisen står ZBC i samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Handelsblad og Fonden Konsul Axel Nielsens Mindelegat, og gives for særligt godt købmandskab.

Prisoverrækkelsen fandt sted på Børsen, hvor Tonny Drachmann Nielsen blev hyldet sammen med to kolleger.

Det var en glad varehuschef, avisen fangede umiddelbart efter prisoverrækkelsen.

- Jeg er både glad og stolt. Det havde dog ikke kunnet lade sig gøre uden varehusets ansatte og ledere,  det er en fælles pris, som mine ansatte har stor andel i, lød det fra en glad Tonny Drachmann Nielse.

Annonce

Til glæde for kunderne

Fælles for alle prisvindere er deres evne til at tænke ud af boksen og skabe en række spændende aktiviteter, der skal være med til at gøre købsoplevelsen til noget særligt. Alt dette til glæde både for medarbejdere og kunder.

Danish Retail Award

  • Formålet med Danish Retail Award er at bringe den bedste og nyeste viden inden for international detailhandel til Danmark og for at øge stoltheden i dansk detailhandel.
  • Udvælgelseskomiteen er sammensat af nogle af de største interessenter i dansk detailhandel bestående af repræsentanter fra Dansk Handelsblad, Dansk Erhverv, ZBC og Fonden Konsul Axel Nielsens Mindelegat.

Når turen til New York bliver til virkelig får Tonny Drachmann Nielsen på rejsen selskab af en detailekspert fra ZBC.

Dagen bød i øvrigt på en række oplæg om betydningen af digitalisering og bæredygtighed for fremtidens handel, hvor Stina Vrang Elias, direktør hos DEA, førte deltagerne igennem dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce