Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle-butik tilbyder personlig shopping og takeaway via telefonen eller messenger

Anette Nørskov Andersen finder gerne varerne rundt i butikken og pakker dem til kunderne, hvorefter de for eksempel kan hentes udenfor butikken og betales via MobilePay.  Arkivfoto: Mette Mørk
Takeaway behøver ikke kun at handle om at bestille fastfood og hente det. Hos Vejle-butikken Danmark & Norden er det nu også muligt at bestille og hente, og oven i købet få personlig betjening. Blot på en anden måde.
Annonce

Vejle: I disse coronatider med nedlukning af også detailhandlen, må man tænke kreativt, hvis man ønsker at holde gang i hjulene. Og det har de gjort hos Danmark & Norden i Foldegade.

- Vi laver simpelthen takeaway på alt i butikken. Så hvis man har set et produkt i vinduet eller måske på vores opslag på Instagram eller på Facebook, skal man bare tage et billede af det og sende det på en sms til os, forklarer indehaver af Danmark & Norden, Annette Nørskov Andersen.

Hun fortæller videre, at de i butikken også meget gerne pakker ind i gavepapir, hvis man ønsker det.

- Der er jo stadig brug for at kunne købe unikke gaver til for eksempel fødselsdage, bryllupsdage, jubilæer, til nyfødte babyer og den slags. Men det kan også være, at man bare gerne vil forkæle sig selv med gode sager, og det synes vi kunderne skal have mulighed for, siger butiksindehaveren.

Når man har bestilt varerne, kan man onsdag og fredag klokken 11 til 14 komme og hente det, man har bestilt. Her vil varerne og pakkerne blive stillet frem på en stol udenfor butikken, og er vejret ikke så godt, vil de blive stillet i døråbningen.

- Og vi bringer også gerne ud, hvis det er i en radius på 10 kilometer, eller vi kan sende varerne som en pakke, lyder det fra Annette Nørskov Andersen, der videre forklarer, at varerne blot betales via MobilePay.

Annonce

Personlig shopper

Ikke nok med, at man kan sende sms og bestille det, som man ønsker, så kan man få sin helt egen personlig-shopper-oplevelse hos Danmark & Norden.

- Hvis nu man ikke lige helt præcist ved, hvad man skal have, men for eksempel, at det skal være en gave til en bestemt person, eller der er forskellige varianter af et produkt, så kan vi faktisk også hjælpe med det ved at kunden fortæller os via telefonen eller sms eller messenger. For så går vi rundt i butikken og tager billeder og sender til dem, og vi kan komme med forslag til, hvad det kunne være, forklarer Annette Nørskov Andersen.

Hun fortæller videre, at det kan være, at man har et bestemt beløb, som man vil bruge, og at det for eksempel skal være til en person, der har en given alder og smag, hvorefter de i butikken går på jagt efter dét, som lige kunne passe.

- På den måde kan vi jo stadig servicere og hjælpe vores kunder, og det er jo lige præcist det, vi gerne vil, tilføjer Annette Nørskov Andersen.

Annonce

Giver god mening

Ikke alene kan de hos Danmark & Norden holde liv i deres gesjæft og være der for kunderne, men tiltaget gør også, at butikkens mange leverandører bliver støttet i deres arbejde.

- De 120 forskellige kunstner, designere og producenter, som vi repræsenterer, har virkelig brug for al den opbakning, de kan få, for at kunne fortsætte med at producere bæredygtigt og lokalt her i Danmark, pointerer butiksindehaveren.

Hos Danmark & Norden sælger de designprodukter, grafiske værker, malerier, plakater, keramik, skulpturer, klude lavet af gamle håndklæder, kaffefiltre af genbrugsstof, møbler af genbrugstræ og sikkerhedsseler, the i poser af majsstivelse, whisky, skjorter syet af duge, puder af reststoffer, smykker lavet af bæredygtige lokale materialer, børnebøger med mening, retro-uroer i papir - og meget mere til.

Her er bæredygtighed, miljø, genbrug, godt håndværk og design i fokus, og så er det alt sammen produceret i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce