Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle: Comwell Kellers Park er Danmarks Bedste Spa & Wellness

Hoteldirektør Frederik Jelstrup og de øvrigte ansatte på Comwell Kellers Park kunne for nylig fejre hæderen som landets bedste spa & wellness. PR Foto
Annonce

Vejle: Efter en intens kamp om førstepladsen blev Comwell Kellers Park for nylig hædret som Danmarks Bedste Spa & Wellness med 149 stemmer foran Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby.

Det er Opdag Danmark, der i løbet af året kårer forskellige attraktioner, hoteller og madoplevelser, der står bag prisen.

Flere end 7.000 deltog i afstemningen.

Comwell Kellers Park modtog i oktober prisen for at være det bedste hotel i Jylland i forbindelse med Danish Travel Awards.

Afstemningen om Danmarks Bedste Spa & Wellness blev skudt i gang 12. november og omfattede 22 spa- og wellnessteder fordelt over hele landet.

Annonce

Glad for hæderen

- Vi fik i fjor gennemrenoveret og udvidet vores spafaciliteter, fordi vi ønsker at tage det næste skridt ind i spaudviklingen. Så jeg er rigtig glad for, at gæster fra hele landet også synes, vores spa er noget ganske særligt - og nu også Danmarks bedste, siger hoteldirektør, Frederik Jelstrup.

Den nye spaafdeling indeholder Shower Walk, Herbal Sauna, dampbad med mulig for tyrkisk bad, en sandstrand med lysterapi og fodspa med mere.

Opdag Danmark er en hjemmeside dedikeret til oplevelser i Danmark. Den havde sin start på Instagram, men voksede hurtigt til at få en hjemmeside med tips, der kortlægger de bedste oplevelser i Danmark.

Her bliver brugerne bedt om at afgive deres bud på blandt andet Danmarks bedste ishus, badehotel, burger - og nu bedste spa & wellness. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce