Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle-familie mistede hus i brand: Mange sender hjælp

Huset på Niels Bugges Vej i Vejle, der nytårsaften brød i brand, fik store skader. Foto: Mads Dalegaard
Nytårsaften mistede medlemmerne af familien Pinholt deres hus ved en brand på Niels Bugges Vej. Siden har familien mødt både venlige tanker og konkret hjælp.
Annonce

VEJLE: - Det er helt utroligt, så meget hjælp vi har fået, og så stor varme og omsorg, vi har kunnet mærke, fortæller familien Pinholt fra Niels Bugges Vej. Familiens hus brændte nytårsaften, og huset er derfor ikke beboeligt i den nærmeste fremtid.

I stedet bor familiens medlemmer i et sommerhus. Det var også her, de holdt nytårsaften, indtil naboerne ringede og sagde, at de hellere måtte komme tilbage, fordi deres villa brændte.

Annonce

En hjælpende hånd

Familien består også af to piger på 6 og 4 år. Og allerede dagen efter nytårsaften dukkede folk op med gaver til børnene. Mange i Vejle har rakt dem en hjælpende hånd.

Det var blandt andet familier, der selv havde børn, og hvor børnene besluttede, at de fint kunne undvære noget af deres eget legetøj, så de to piger fra det brændte hus havde noget at lege med.

Vejle Boldklubs nye spillertrøje, med førsteholdets signaturer, fandt vej til Vejle-familie, hvis hus brændte nytårsaften. Foto: Mogens G. Madsen

En pige havde blandt andet sagt til sin mor, at nu var hun så stor, så ville hun meget gerne give de to piger sine dukketing, som hun selv havde holdt så meget af.

- Så er det svært at holde tårerne tilbage, fortæller familien. Det er simpelthen bare så rørende, at folk er så betænksomme. Og vi ville gerne sige hver og en tak. Mange kender vi, men vi vil også gerne takke de mange, som vi ikke kender, men som bare impulsivt har sendt os en tanke. Det varmer!


Det er simpelthen bare så rørende, at folk er så betænksomme. Og vi ville gerne sige hver og en tak. Mange kender vi, men vi vil også gerne takke de mange, som vi ikke kender, men som bare impulsivt har sendt os en tanke.

Familien


Kommunikationschef fra Vejle Boldklub, Morten Pelch, dukkede også op. Med sig havde han en signeret udgave af superligaholdets nye trøje.

Og til hele familien Pinholt havde andre samlet ind til en kæmpe gavekurv med diverse lækkerier.

Forude venter nu møder og arbejde for at få huset genopbygget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce