Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle Golf Club: Ny forpagter til restauranten og nyt navn

Jonas Hansen er ny forpagter af restauranten i Vejle Golf Club. Han har kæresten Pernille Worm i køkkenet. PR Foto

Restauranten i Vejle Golf Club er forpagtet ud til Jonas Hansen og Pernille Worm. Gastro 46 bliver restaurantens nye navn.

Annonce

Vejle: Restauranten i Vejle Golf Club har fået ny forpagter. Klubben har valgt at satse på unge, friske kræfter. De nye forpagtere er handelsøkonom Jonas Hansen og kok Pernille Worm.

Pernille Worm er uddannet kok fra Hotel Svanen i Billund. Hun har senest stået bag gasblusset i køkkenet på Madindustrien i Vejle, hvor Jonas Hansen var i praktik i forbindelse med sin uddannelse til handelsøkonom.

Det var også her det unge par mødte hinanden.

Deres fælles køkkenchef anbefalede dem til Lars Skou, næstformand i Vejle Golf Club, og således kan et nyt, spændende kapitel med mad på tallerkenerne og arrangementer i golfklubben begynde.

- Vi ønsker ikke bare at serverer god mad, men at give vores gæster en helhedsoplevelse, fortæller Jonas Hansen, der beskriver sin rolle som den udadvendte tovholder, mens Pernille Worm er den kreative kraft i køkkenet.

- Vi ønsker at give køkkenet et moderne udtryk, og vi vil gerne friste medlemmer og gæster med en god blanding af det danske og det franske køkken, så flere får øjnene op for restauranten, fortæller Jonas Hansen. Han nævner restaurantens beliggenhed som det ekstra krydderi.

Annonce

Skifter navn

Samtidig med ansættelsen af Hansen og Worm skifter restauranten navn fra Restaurant Fællessletgård til Gastro 46.

De nye forpagtere håber at kunne slå dørene op til Gastro 46 omkring 1. april, men først skal lokalerne gennemgå en større renovering.

- Vi vil gerne give restauranten et andet udtryk, så det fremstår mere spændende - både for klubbens medlemmer og gæster, fortæller Jonas Hansen, der inviterer til reception, så snart der er styr på den præcise åbningsdato.

Bestyrelsesmedlemmerne Lars Skou og Stig Brogård Andersen har været tovholdere i processen med at finde en ny restauratør til klubben. De fortæller, at der har været flere henvendelser, efter det blev kendt, at klubben ledte efter en ny forpagter. Det har været vigtigt for klubben, at de nye forpagtere vil kunne drive restauranten i en længere årrække, og at forretningsmodellen giver gode resultater, både for forpagterne og golfklubben.

- Det glæder mig oprigtigt, at vi har fået lavet en aftale med det unge par. Jonas og Pernille har fået nogle utroligt gode referencer og er begge meget servicemindede og innovative, siger Lars Skou.

Annonce

Det hang ikke sammen

De nye forpagtere afløser Pia Kristensen og Martin Elkjær. De meddelte i sommeren 2018, at de ville stoppe med sæsonens udgang.

- Vi må konstatere, at vi ikke kan få det til at hænge sammen økonomisk og familiemæssigt, og derfor meddeler vi allerede nu, at vi stopper efter denne sæson, fortalte Pia Kristensen i juni sidste år.

Processen med at finde den nye forpagter har taget længere tid, end golfklubben forudså. I starten af december 2018 sagde næstformand Lars Skou således, at "jeg håber, at vi kan sætte navn på vores nye forpagter inden jul." Men der gik cirka halvanden måned mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Mølholm Kirke

Annonce