Annonce
Østers er både en sund spise og godt for klimaet. Foto: Jacob Lisbygd
Ugeavisen Vejle

Vejle-kok klar med et tip: 'Når jeg serverer østers så rå som muligt, og med en lækker topping, vil flere vælge det slimede skaldyr'

"Østers og Bobler" hedder et arrangement, der skal få os til at spise flere af de slimede skaldyr. Lokale topkokke gør dem til den delikatesse, østers er.
Annonce
  • Østers er både en sund spise og godt for klimaet. Foto: Jacob Lisbygd
  • Restaurant Vedelsborgs køkkenchef Frederik Holst Schmidt er en af de topkokke, der skal tilberede østers til arrangementet Østers og Bobler, der skal få os til at spise flere skaldyr. Foto: Flemming Larsen
  • Povl Lønberg 160
    Povl Lønberg, Det Danske Østersakademi, samler topkokke på Fyn. Danskerne skal lære at spise og tilberede østers. Foto: Flemming Larsen, JFM
Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Annonce