Vejle Madfest kom godt fra start lørdag, hvor mange valgte at lægge vejen forbi midtbyen. Eneste udfordring: Der var så mange smagsprøver, at man nemt kunne glemme at få dankortet frem.
Copy link address
Palle Anholm Søderberg paso@vafo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Vejle Madfestival, der fokuserer på lokale fødevareproducenter, havde debut lørdag, hvor de lokale producenter præsenterede deres varer fra omkring 30 boder på Søndertorv, Rådhustorvet og Nørretorv. Det er tanken, at festivalen skal være en årlig begivenhed. Foto: Palle Søderberg -
- Vejle er god til at bakke op om lokale arrangementer, lød det fra Aannette Møller Therkelsen, Nord, der solgte produkter fra Tinnetgård på madfestivalen. Foto: Palle Søderberg -
Gitte Holmboe fra ølbryggeriet Bøgedal mener, at vejlenserne lige skal vænne sig til, at byen nu har en madfestival. - Målet er at gøre opmærksom på diversiteten i den lokale fødevareproduktion, lød det fra Gitte Holmboe. Foto: Palle Søderberg -
Vejles Grønne Valg, der er et EU-projekt om bæredygtighed, deltog også i madfestivalen. Dana Cernat fortalte, at håbet er at projektet kan køre videre også efter, at EU-støtten er udløbet om et år. Foto: Palle Søderberg -
Der var nærmest pre-pandemisk stemning i midtbyen i Vejle lørdag, hvor den første Vejle Madfestival løb af stablen. Foto: Palle Søderberg -
-
Omkring 35 lokale fødevareproducenter deltog i den første Vejle Madfestival. Foto: Palle Søderberg