Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle Musikteater får til foråret besøg af Niels Hausgaard

Niels Hausgaard kommer til Vejle den 14. marts næste år, hvor Vejle Musikteater byder på en koncert med den lune nordjyde. PR-foto
Annonce

Vejle: Den 14. marts næste år kan Vejle Musikteater præsenterer en af de få kunstnere i dansk showbiz, der nærmest ikke behøver nogen introduktion - Niels Hausgaard.

I en pressemeddelelse står det beskrevet om ham, at:

"Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han. Hans yndlingsofre er de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de der smasker ved bordet, de uvenlige osv. osv. De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede".

"For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han: Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre".

Billetsalget begyndte fredag den 1. november. /exp

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce