Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejle: Skænk et af dine indkøb til velgørenhed

Lions Vejle og Lions Vejle Thyra håber på, at indkøbsvognene bliver fyldt op, så brugerne af Parasollens og Kirkens Korshærs varmestuer får en varm jul. PR-foto
Fredag 6. december indsamler Lions i Vejle varer til brugerne af Parasollen og Kirkens Korshærs Varmestuer.
Annonce

Vejle: Julen skal være cool for alle, mener Lions.

Derfor samler Lions i Vejle fredag 6. december klokke 14 til 18 varer ind hos Rema 1000 i Skolegade og Bredballe Centret. Her kan kunderne støtte indsamlingen ved at købe en ekstra vare, når der handles. Ved butikkens udgang står Lions med en stor indkøbsvogn, hvori man så lægger den ekstra vare. Det kan være en pakke kaffe, et glas sild, svesker eller andre varer, som skal bruges til jul.

- For mange på fredagsindkøb vil det være økonomisk overkommeligt, men for modtagerne, Parasollen og Kirkens Korshær, kan det være med til, at de kan gøre lidt ekstra for deres brugere, siger Kirsten Svendsen, Lions Vejle Thyra.

Det er sjældent, at man kan glæde tre parter samtidigt.

- Først og fremmest glæder vi nogle af samfundets svageste med gode varer her op til jul. Dernæst oplever kunden, der lægger en ekstra vare i vognen, at gøre et stykke velgørenhedsarbejde, og endelig har vi i Lions fået støtte til vores humanitære indsats, siger Kirsten Svendsen. Samtidig er Lions også taknemmelig for, at Rema 1000 i Skolegade og Bredballe Centret har givet lov til, at man må stå ved deres indgang under indsamlingen.

- Erfaringen fra andre Lions klubber siger, at vi kan forvente, at vores store indkøbsvogne bliver fyldt op, og for Lions Vejle og Lions Vejle Thyra får ordene, "mange bække små" en helt særlig betydning for indsamlingen, siger Kirsten Svendsen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce